Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyo70
újonc
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Vettem egy s5 sm-g900h clone telefont és csináltam egy gyári beállítást. Azóta megbolondult a telefon. Helyre lehet hozni ezt valahogy? Ha hív valaki leáll a telefon alkalmazás és nem tudom felvenni a telót.
-
petir
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék vásárolni egy S5 replikát. Kérdésem adódott a termékkel kapcsolatban!
Konkrétan ezt rendelném meg és innen. A rendelés közben ki tudom választani milyen tárral és hány magos processzorral szeretném rendelni . Gyárilag ugye az S5 4 magos procival van itt ki tudom választani MTK6582 Quad Core-ral illetve Octa Core-ral ami már 8 mag érdemes a vasat a jobb procival rendelni er ( 36$ =10000Ft ) ennyivel tobbet a dolog vagy boven eleg az alap felallas kiszolgálja az eszközt ez is ?Esetleg van valakinek ilyen replikája mert szivesen váltanék pár szót vele...
-
-
WOT-H-A-C
veterán
A megjelölt eladótól zsebkendőt sem rendelnék nemhogy telefont!Klónt meg főleg!!! Válogathatsz te a specifikációk között, de kicsi esélyt látok rá , hogy azt kapod még egy sok eladásos + jó feedbackes eladótól is!!! Erre csak az összefoglaló mottóját tudnám ismételni!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
topi66
aktív tag
Az M.5.ös pályán több helyen a parkolóban is árulják szép barna emberek,ha jól tudsz alkudni velük(kamionos ismerősöm tudott és 2-öt vett)akár 20-25ezerért is hozzájutsz.A garancia is hasonló mint a kínainál,addig él amíg müködik.
Ha a pénzed ellensége vagy akkor vegyél klónt,de hidd el, itt nem rosszat akarnak Neked a többiek sem.Ennyiért vennék Zte 9180ast,és lenne egy jó telóm, Amúgy az van,,,,,[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Ha mindenképp kell vedd meg,legfeljebb beteszel a fiókba 50k-t mint a kollégám. Vett egy ilyesmit,és azt mondta nagy csalódás volt,és inkább nem is használja. Felesleges a 8 magot választani úgysem lesz benne,mint a full hd kijelző,meg jó gagyi aksija is lesz.
Ha nem feltétel a Samu felírat,akkor NO.1 S7-et keress.Én klónt használok,bár nem ilyet inkább LG G3 +vannak benne Samu ficsörök is.
Amit az M5 szélén meg az aluljárókban,meg ilyen helyeken árulnak,azok a legalja szemetek. Azoktól azért vannak normálisabbak is.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
nagyúr
Nálam volt már pár ilyen.
Változatos a felhozatal.
A legjobb egy mt6582 volt tenyleg 1gb rammal es 4gb rommal.
A leggyengebb mt6572 256mb ram es 512mb rom.
Az utobbi hasznalhatatlan.
Mivel lutri, csak akkor vallald be ha bevallalod a kidobott penzr erte.
A dontes felelossege a tied.
Mi szoltunk...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
umek7
őstag
Van ismerősöm aki 3 klónt is rendelt, egyik sem élte meg a fél év-évet nagyobb probléma nélkül: nem működő gombok, bedöglött mikrofon, iszonyatos lassúság, stb.
-
mackosajt
addikt
A klón, ami nálunk van, hw hibás.
Semmit nem sikerült beazonosítani rajta, mert minden egységre az S4 kódjai vannak téve, holott egy mtk6572, ami 4 magosnak hazudja magát, elég sovány memóriával.Mivel nem tudom, honnét származik, nem találunk rajta származásra utaló nyomokat, így alkatrészt sem kapunk hozzá... ajtókitámasztónak még jó lesz.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zeki
nagyúr
-
gagyilovag
aktív tag
Sziasztok.
Room-ot akarok frissíteni doogee dg 450-en. android 4.2.9.van rajta
letöltöttem a mit kell(driver,sp flash tools,sw.)
A driver telepítésénél azt írja,hogy az elérési út nincs meg(fekete ablak)nyomjak egy gombot,és utána eltűnik.Ilyenkor mi van?Win 7 x64.
ha belépek a mappába,és kiválasztom a smartphone,és ott az x 64.exe akkor végifut a szöveg a fekete ablakban,de nem érkezek megnézni,már is eltűnik)
A telót rádugom a gépre,és csak a szokásos androidos usb csatlakozás,adattárolás bekapcsolása jön be.Ez így jó lenne,ha frissitenék,vagy el se índulna?(szerintem nem így kéne).
valami értelmes leírást ha adna valaki,azt megköszönném,Főleg a driver telepítésére.
Köszönöm előre is. -
Keeperv85
nagyúr
válasz gagyilovag #3268 üzenetére
Szia!
A telód nem klón, szóval ez itt erősen off...
A driver amit keresel nem a készülék bekapcsolt állapotában lesz használva. Próbáld ki a readback opcióval a flashtool alól! Nem kell semmi konkrétat menteni vele, csak nézd meg előbb, hogy megy-e
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Keeperv85 #3269 üzenetére
Épp ez az,telepítéskor a bat fájl rendszergazdai indításakor nem találja az elérési utat!
Miért?Kicsomagoltam egy mappába,és onnan indítottam,de ennyi.
A flashtools-os sw csre elméletbe megy,megnéztem kismillió videót,meg addig elértem,hogy dowload,de nem merem tovább,amíg a driver biztosan települ.https://www.youtube.com/watch?v=92uHmaVKj0I
a driver telepítése nem ezt csinálja.az sp flash tools sem írja ki azt ami 2:49 a jobb felső sarokba kiír,igaz ez android 4.4.2
nekem 4.2.9 van.lehet működési eltérés ilyen szintem?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gagyilovag #3270 üzenetére
Elolvastad, amit linkeltem? Úgy tűnik nem...
A ReadBack opció veszélytelen, ezért MUSZÁJ lesz azt megpróbálni, ha nem akarsz kockáztatni, ugyanis NINCS más lehetőséged!
-
gagyilovag
aktív tag
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Keeperv85 #3271 üzenetére
Na elértem a hexa számításhoz:
PRELOADER 0x0
{
}
DSP_BL 0x40000
{
}
MBR 0x600000
{
}
EBR1 0x604000
{
}
__NODL_PMT 0x608000
{
}
__NODL_NVRAM 0xa08000
{
}
__NODL_SECCFG 0xf08000
{
}
UBOOT 0xf28000
{
}
BOOTIMG 0xf88000
{
}
RECOVERY 0x1588000
{
}
SEC_RO 0x1b88000
{
}
__NODL_MISC 0x2188000
{
}
LOGO 0x21e8000
{
}
__NODL_EXPDB 0x24e8000
{
}
ANDROID 0x26e8000
{
}
CACHE 0x227e8000
{
}
USRDATA 0x428e8000
{
}
__NODL_FAT 0x629e8000
{
}
__NODL_BMTPOOL 0xffff00a8
{
}ez a kisebb scatter fájl tartalma.
Ebből mennyi lesz?
Légy szíves megadni ami kell.
Köszi
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gagyilovag #3272 üzenetére
A gyári scattert használd, ha van, ha nincs akkor az újabb fajtát!
szerk:
Nem kell végigszámold, hisz te egy kész romot akarsz majd rátenni. Nem baj, ha nem jó most a scatter, csak az a lényeg, hogy a readback megy-e. Ha megy, akkor megy a flashelés is!
[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #3273 üzenetére
Már csak azért,mert ez nekem magas mint tyúknak a hanglétra
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #3277 üzenetére
Vagyis hagyjam úgy ahogy ő megadott nekem értéket,és hajrá?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gagyilovag #3278 üzenetére
Azzal kezdted, hogy:
"Room-ot akarok frissíteni doogee dg 450-en. android 4.2.9.van rajta"
...nyilván amiVEL frissíteni akarod, abban IS van egy scatter fájl. Miért nem azt használod?
Meg a szerkesztés gombot!
[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #3278 üzenetére
Nem csinál semmit!
A kijelölt rész elhalványult,a stop aktív maradt,de nem történik semmi.Nem csináltam még ilyet,és ez még nekem új!
Régen bűvöltem telefonokat,de nem androidost(kivéve a galaxy mini 1).sorry.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gagyilovag #3280 üzenetére
Hozzáadtál egy címet legalább? Mindegy milyen cím most! A telót hogy dugtad rá, bekapcsolva?
-
nagyúr
válasz gagyilovag #3280 üzenetére
Drivert tekepitetted?
[link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
gagyilovag
aktív tag
válasz cappa72 #3283 üzenetére
És kész is!
Visszaraktam az aksit és úgy dugtam rá,és ahogy írtad az utalásban,települt a loader,és megcsinálta a mentést!
Köszönöm a segítséget!
Tehát ezek szerint már lehet frissítenem a roomot?Ezek szerint berakott aksival kellesz frissítenem a roomot,vagy kivettel?
Mennyi kis apróság,és hogy meg tud szívatni.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gagyilovag #3284 üzenetére
Berakottal. Többnyire úgy kell!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gagyilovag #3286 üzenetére
DG800-asom nincsen, de két 550-es és egy 850-es, valamint egy 900-as igen.. ritka kivételeid vannak...
-
Qukee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Discovery V5-öm, Kínából vettem már több mint 1 éve, és most tönkre ment a tetején a bekapcsoló gombja. Garancia már nincs rajta, az lenne a kérdésem, tudtok-e olyan szervizt, ahol megbütykölnék nekem?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #3290 üzenetére
eddig van egy téglám,de legalább kommunikál,de az utolsó a dowload flash még mindig nem akar indulni,csak számolja az eltelt időt.
-
gagyilovag
aktív tag
Na,megoldottam!
portot cseréltem,mert amin csináltam,az jó ha volt 1.1.
És már szépen keni is felfele a room-ot.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Proky22 #3293 üzenetére
Nem, nem volt ilyen telefonom.
Valahogy hozzám csak akkor jutnak el ilyenek, ha baj van.
Lehetőség szerint kerülöm a klónokat (igaz, bevallom férfiasan, hogy egy itouch digi-t vettem még régen, pontosan azért, hogy szanaszét flesseljem), és ha lehet, lebeszélem róla az embereket.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tottibence86
csendes tag
Hello mindenki
Tudom kicsit off, de azért rákérdezek itt. Külföldről szeretnék telefont rendelni, és a kérdésem az lenne, hogy ismeri-e valaki ezt a weboldalt:
[link]Illetve, hogy az itt megvásárolt telefon, fog működni magyar sim kártyával. Nem túl jó az angolom, de ez alapján működnie kéne:
"Please note: This phone is unlocked and can be used with any SIM card. No activation required (check carrier frequency requirements)"Előre is köszönöm a válaszokat!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tottibence86 #3297 üzenetére
Mindeal, toc2, tinydeal, ibuygou, aliexpress/ chigontech Ezeket javasolnám inkább. Ha belinkeled a konkrét típust akkor tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tottibence86 #3299 üzenetére
Őszintén szólva nem tudok mit mondani.... Az Az ár alapján eredeti is lehet min2! A frekvencia sávok rendben vannak legalábbis úgy tűnik... Bár az S5 öt lentebb 8 magosnak is írja , de lehet csak mert össze kutyulták kicsit a specifikációkat a típusok közt. A boltról életembe nem hallottam. Mindenféleképpen járj utána mielőtt ekkora értélben rendelsz!! Kérlek tedd offba ezt a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest