Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #2999 üzenetére
És nagyon jól kezd teljesíteni,már 2. napja,és van még benne bőven szupla(Este Kikapcs)
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #3004 üzenetére
Mint emlitettem keszulekfuggo.
El kell olvasni a specifikaciot.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
üszök
őstag
válasz nagysandor79 #3006 üzenetére
Sokszor nincs feltüntetve. Lehet,hogy csak próba után derül ki.
Főleg,hogy az emberek nagy része azt sem tudja mi az.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Roboduck
újonc
Sziasztok,
Több mint egy éve használok egy N7100 klónt. Tudom, hogy klón, de nekem tökéletesen megfelel.
Most viszont olyan problémába ütköztem, amit veterán ibéjezőként sem tudok megoldani.
Az akksi még véletlenül sem kompatibilis az eredeti Samsung, vagy N7100 akkumulátorokkal. Már kétszer rendeltem és kaptam nem hozzá valót, mire rájöttem, hogy én vagyok a hülye, nem a kereskedők.Biztos vagyok benne, hogy egy már létező, sorozatgyártott akksit használtak kínai barátaink. Nagyon sokat segítenétek, ha felismeritek, vagy adtok egy támpontot a kereséshez.
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Volt valakinek eddig dolga egy Note 3 replika telefonnal?
Lehet rá főzött romot tenni? -
Doctor46
csendes tag
És nem tudjátok mennyiért lehet megválni ezektől?
-
illjo
senior tag
Már ígértem korábban itt hogy beszámolok az alis rendelésem végeredményéről, hátha valaki hasonló cipőben jár és érdekli.Miután nem tudtam megegyezni az eladóval a klón Lenovo A850S teló refundjáról, kértem a dispute-ot, majd mivel az sem vezetett eredményre kiterjesztettem az ali felé. Én full refundot kértem, teló visszaküldés nélkül, hivatkozva a postaköltségre, kifizetett ÁFÁ-ra, és természetesen hogy hamis, valamint a nem működő szolgáltatásokra (3G, GPS). Az eladó a korábbi 70 dolláros ajánlatát a dispute során már 30-ra redukálta, A kiterjesztett dispute során az ali felszólította az eladót hogy 3 napon belül mutasson be a gyártótól származó számlát, vagy eredetiséget igazoló file-t. Másnap az eladó elfogadta a full refund kérelmet A pénz már a számlámon, telefon eladva (természetesen vevő tud a hiányosságairól).
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
KERYgsxr
tag
Sziasztok.
Van egy S5 klónom.A google szolgáltatások frissítése után nem tudom a Gmail-t megnyitni,azt írja ki hogy google szolgáltatások hiba.Gyári visszaállítás után első alkalommal megyitja és működik rendesen,de második alkalommal kéri a frissítést és utánna már nem.Már új romon is gondolkodom.Szerintetek mi lehet a megoldás.Köszi. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz KERYgsxr #3020 üzenetére
Amit használtunk azon a Hangouts nem ment mert állandóan a googleservices.-t akarta frissítettni de az istenért nem sikerült sajnos így hagytam is a fenébe. De meg lehet úgy is oldani hogy letöltöd a k9 nevű appot playből és azzal szinkronizálod a gmail.edet és megkapod a leveleid.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok !
Olyan gondom van vettem egy s5 clone mobilt és nem tudok vele sms -t küldeni sms szám benne van néztem ! hiába csinálok akármit nem küldi el erre valami ötletetek van ?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz kisselandras #3024 üzenetére
Másik szolgáltatós kártyával próbáltad?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz kisselandras #3026 üzenetére
Írj az eladónak , hogy wtf...aztán refund
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
A ketto kozul melyik lenne jobb valasztas?
Elephone P6i, vagy Cubot S208?
Köszönöm!! -
Fricibácsi
tag
válasz matyi19 #3028 üzenetére
Elephone p6i járt nálam.
Előny: Masszív összeszerelés, valódi fém kerettel.
iPhone dizájn, csak annál sokkal vékonyabb.
qHD felbontás ellenére szép kijelző
Kamera jó képeket csinálHátrány: A fémkeret miatt GPS vételi képesség közel 0.
Középső Home gomb kezelése nekem nem akart kézre állni, érzetre olyan mintha egy
billenőkapcsoló volna, állítólag tipushiba, hogy ki is szokott esni.
Hátlap hihetetlen vékony, minden fel és leszedésnél imádkoztam, hogy el ne törjön.
4 GB telefonmemória a KitKat miatt kevés lehet. -
nagysandor79
aktív tag
4gb belső memória nem kevés egy telefonba?ebből vajon mennyi a tényleges ami használni is lehet ,úgy hogy ne akadjon a teló.
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #3030 üzenetére
a 4gb rom az megoszlik több partícióra.
minden telefon esetén másképp osztja fel a gyártó.
mtk sorozatnál legjellemzőbb, hogy van "belső SD tárhely" is, tehát fizikai sd nélkül is működik.
ez azonban azt is jelenti, hogy a programok telepítési helye (az adat partíció, ami /data partíció néven is ismert), az 500MB, 1GB. Ehhez szokott jönni még 2GB/1,5GB belső SD tárhely. A kettő összege legtöbb esetbeb 2,5GB, ami összevonható (ha ext fájlrendszerű a telefon rendszer-fájlrendszere)
Nekem is 4GB ROM-mal szerelt telefonom van, összevont adatpartícióval, és még 1GB szabad terület van a programok telepítésére. Fizikai sd kártya meg már nem vészes árú, abból van benne egy 32GB-os.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Forgacs
csendes tag
Hali!
Segitséget kérek itt a forumon. Vetem egy lenovo a60+ dual mobilt (persze kéz alat de uj a készülék)
Elég gyengén muzsikál, pl a play áruházba nem eged be egyböl ledod. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Itt sok a profi telefonos kérlek segitsetek!Mi a csók? - Kopogtatás az emeleten, hogy a földszint kiadó-e.
-
nagyúr
válasz Forgacs #3032 üzenetére
Tényleg induljunk ki abból, hogy eredeti (elég régi darab, akkor még talán nem volt kópia középpontjában a lenovo).
Lehet, hogy vannak rajta olyan programok, amik blokkolják a google-t. Kínában ugyanis nem nagyon szeretik a guglit, ezért nem is lehet nagyon forgalmazni belpiacon; hanem egy mási áruházzal, ami lehet, hogy összeveszik a play-el. Ez is lehet egy hibaok.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
smilecat
aktív tag
válasz Forgacs #3032 üzenetére
Nekem volt anno ilyen problémám, ezt úgy oldottam meg, hogy root után átírtam a build.prop-ban a telefon azonosítóját egy htc teló azonosítójára... régebben sok telefont blokkolt(?) a google (play) vagy valami hasonló marhaságot csináltak, nekem ezzel megjavult, igaz nem sokáig volt meg, mert lenyúlták... lehet neked is ilyesmi a gond...
Meg lehet ezt is próbálni, de mindenképp menteni kell előtte az eredeti filet...
A másik ami így ötletként felmerült bennem, hogy olyan gapps van fent ami nem túl jó neked, ezt is le lehetne cserélni másikra... valamelyik fórumon írták is hogyan kell ezt, de szerintem Cappa72 mester ezt is tudja és ő jobban tud segíteni neked mint én...
-
IceFoxR
csendes tag
Üdv!
Telefon vásárlás előtt állok. Letudtam szűkíteni a választásom 2 telefonra. Valakinek tapasztalata, véleménye a telefonokról ? melyiket válasszam, melyik a jobb ?
Cubot S308
DOOGEE DG550Köszi előre a választ, tapasztalatokat.
-
IceFoxR
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #3040 üzenetére
Hmm... nekem ez a telefon nemigazán tettszik kinézetre sem .. oké hogy van egy márkája, viszont közel sem tudja azt mint amiket megemlítettem ugyan abban az árban. Inkább maradnék azoknál.
Azokról a telefonokról nem tudsz valamit mondani, hogy melyik lenne a jobb választás ? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz IceFoxR #3041 üzenetére
De tudok, mind a cubot mind a doogee próbálkozik feltörekedni... jellemzően alsó vagy alsó közép kategóriában. A fő gond velük hogy akár még tìpuson bellül is lehet minőség belì szórás!! Ezek a tìpusok szerintem "kalandoroknak" vagy olyanoknak alternatìva akik komprumisszum képessek. Gyenge gps , gyenge kamera, minimalis vagy zéró gyári support, át szitázott akku kapacitás stb... de természetessen a te döntésed!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz cappa72 #3043 üzenetére
Igen az meglehet!!!
üszök: bizony annyi vol, de nagyon lement az ára most a V5 nek. Egyébként Chigonéktól megvan kb 150$ ból a 2/8 as.
Keeperv85: Nem is mondtam hogy nem vállalható, pont azt ìrtam kompromisszum készséggel belelehet vágni. A posztom személyes vélemény, mert én annyira nem vagyok kompromisszum képes pali. , de ha nekem ebben az árkategóriában kéne keresgélnem akkor is inkább , jiayu, lenovo, thl, termékek között keresgélnék.
-
Keeperv85
nagyúr
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Keeperv85 #3047 üzenetére
" Hát én itt nem igazán érzem a kompromisszumok szükségletét éppen."
Igen olvasom én a pozitìv tapasztalatokat is ebben a kategóriában, csak nekem az ingerküszöböm elég alacsony. Azt viszont biztos hogy a cubot , doogee idővel ott lesz a nagyobb gyártók sarkában ha ezen az úton maradnak.
-
IceFoxR
csendes tag
Blackview Crown vagy az iNew V3 Plus-al jobban járnék ?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest