Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
justnow
csendes tag
Leejtettem a Jiayu G4-es telefonomat. Semmi külsérelmi nyom nem keletkezett, de a baleset óta nem tud egyik sim sem a hálózatra kapcsolódni! Mi történhetett? Mit tudok tenni, a gyári visszaállításon kívül, amit megtettem. kösz az ötleteket
-
t.zolka
aktív tag
Na, a csoda kínai klóntelefon helyett Huawei Ascend G630 lett a nyerő. Van is e öröm e bodottá!
Viszont, egy munkatársamnak sikerült bogarat ültetnem a fülébe és most rendelne egyet valamelyik megbízható külföldi oldalról. Csak azt nem tudja, hogy honnan! Legyetek olyan kedvesek és ajánljatok pár netes oldalt, ahonnan érdemes rendelnie, hogy ne ezt a full-full gagyit kapja, amiket itthon árulnak? Előre is köszönöm! -
vvega30
senior tag
Tiszteletem kedves fórumtársak,
az alábbi néhány mobil után érdeklődnék:
Coolpad F1; Asus Zenphone 5 (50k+-)
és az egyel magasabb kategóriából:
THL 5000; Xiaomi MI3 (80k+-)Ezek felelnek meg a nem túl nagy kritériumnak, nagy aksi, jó fényképezőgép illetve HD, FHD kijelző.
Melyiket ajánljanátok?Köszi
[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
t.zolka
aktív tag
Köszönöm srácok az oldalakat, megnézzük őket!
-
matyi19
őstag
Véleményék tapasztalatok Elephone P6000 -al kapcsolatban?
Mi lenne jobb ennél max 140$-ért?
Köszönöm! -
laci laci
addikt
Tisztelet mindenkinek.Mostanában volt egy IUNI U2 telom,de nem volt magyar.Szeretném lecserélni egy ZTE NUBIA Z5S telora.Ugyanilyen paraméterekkel(vagy feljebb) nincs másik telo?Előre is
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
AndrewTdi
addikt
válasz laci laci #3518 üzenetére
Sziasztok!
Durvén 60 környékén keresne egyik ismerősöm telefont.
Honor 6, xiaomi mi4, elephone p5000, inew v7. Ilyesmiket nézett.
Az első kettő lenne a leximpatikusabb. Kijelenthető olyasmi, hogy egyik jobb a másiknál, és ha igen, melyik?
Vagy mit ajánlatátok 60K környékén? Illetve milyen oldalról lenne érdemes rendelni? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz AndrewTdi #3519 üzenetére
Elefont egyáltalán nem ajánlok, inew még csak csak... A Mi4 meg Honor6 pedig jóval a 60k-s kereted felett van!
Nézzük mi van meg 60k -ból...
THL T11
LenovoS850
Lenovo p780
Coolpad F1
Coolpad 7320
ZTE V5
Xiaomi Redmi 1s
Xiaomi redmi 2
Xiaomi redmi note
THL 4000
Iocean x8 mini pro
jiayu s3
Zte S6Ebben a kategóriában tudsz kb válogatni...
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz AndrewTdi #3523 üzenetére
Ha fontos a fényképező is akkor ZTE v5, coolpad F1, de ha rám hallgatsz akkor rákeresel a készülékekre és keresel minta képeket, fénykép ügyben én nem vagyok kompetens mert nekem utolsó dolog, a többi feltételnek megfelel az összes készülék!! Sőt kb mindegyik hozza az elvárt színtet fénykép ügyben az árához viszonyítva. Legalábbis szerintem.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
senki11
aktív tag
Tanácsot kérnék... A desire-m megérett a nyugdíjra és szeretnék helyette valami fürgébb kínait. Nem vagyok cserélgetős típus, így valami tartósabb darabra volna szükségem jó terméktámogatással. Legalább 2 évet kellene kihúznia. A desire-m most 3 éves és egy mildwild rommal még mindig pattogósabb mint az ainol tabletem . Mivel futott rajta anno miui rom, egy kicsit a xiaomi telók felé húzok, de nem zárkózok el más gyártótól sem. Árban nem nagyon akarok elszállni. Úgy 60 kilóra gondoltam. Tudnátok ajánlani valami bestbuyt? Köszi előre is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz senki11 #3535 üzenetére
Hongmi Note, Hongmi 1s, Hongmi 2, monduk én akkor már hozzá tennék még egy 20-ast és vennék egy MI3 -at! Nagyon jó telefon, jó támogatás, minőségi szerelés és anyag használat.A vas ami benne van bőven kiszolgál 2 évig!
-
senki11
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #3536 üzenetére
Köszönöm a választ! Az olcsóbb brandek cuccai közül van ami felveszi a versenyt a MI3-al? Jó lenne beleférni a keretbe. Mondjuk van már rossz tapasztalatom olcsóbb árfekvésű tablettel, ezért most már úgy vagyok vele, hogy ha nagyon kell inkább mélyebbre nyúlok a zsebbe, csak ne kelljen folyton idegeskedni a lagok miatt.
Még az érdekelne, hogy ha kintről rendelem, akkor mennyi az esélye, hogy kifogják a vámon? Olvasgattam a minideal-es hozzászólásokat és ott sokan kérik, hogy ajándékként küldjék, egy potom árat feltüntetve. Persze tudom, hogy a vámosok sem idióták, de azért van rá sansz, hogy megúszom a járulékos költségeket?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz senki11 #3537 üzenetére
Sajnos a 60k kategóriában nem nagyon van olyan telefon ami hozza a snapdragon 800 -at, Amit tudok az az IUNI U2 de az egy szimes, nincs hozza magyar nyelvű rom, és tapasztalat sincs nagyon vele. Illetve most a coolicool vagy geekbuying (nem emlékszem melyik) EU raktárában van 220$ ért ZTE Nubia Z5s ami szintén snapdragon 800 de az is egy szimes.
-
senki11
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #3538 üzenetére
Ismét köszi! A 2 sim hiánya egyáltalán nem jelent hátrányt és a magyar nyelv sem olyan lényeges. Ha vannak angol nyelvű stabil romok azokkal tökéletesen meg leszek. Agyalok még picit rajta. Támogatottságot is figyelembe véve, meg a tapasztalatokat melyik kínai cucc most a bestbuy 60 kiló max kategóriában?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz senki11 #3543 üzenetére
Lenovo A806-hoz ezt a romot ajámlom egy magyar srác a fejlesztő, ismerem a munkáját, jó romokat készít! Jó fordítással stabil változatok. Kér némi támogatást 2-5$ paypalon de annyit megér.
-
senki11
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #3544 üzenetére
Ismét köszi a segítséget! Van paypal, szóval nem gond az a kis támogatás, pláne ha minőségi munkáról van szó. Magáról a telóról egyébként mit gondolsz? Volt már ilyen nálad? Antutu szerint igen meggyőző a teljesítménye, persze a mindennapi akadásmentes használat a fő szempont. Játékokat nem nagyon akarom nyúzni, talán csak teszt jelleggel, viszont több progi futni fog egyszerre. Akár böngésző mellett is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz senki11 #3545 üzenetére
...hogy őszinte legyek, nem! Nem volt nálam!Amikor kijött elég sok negatív teszt és hibák sora jött elő vele kapcsolatban így hanyagoltam, de ez már régen volt! A romot és készítőjét azért tudom ajállani mert több másik telefonon használtam a munkáját pl. Lenovo vibe Z, Vibe x2, p780. Nem ad ki sz@rt a kezei közül... A ZTE V5-öt azért ajállanám előbb mert kiforrott hazai közössége van itt ph-n és ha gondod van vele lesz aki segítséget nyújt!
-
-
törölt tag
Sziasztok.Már írtam e problémával kapcsolatban. van hang,rezgés és a kijelző világít is illetve a tapintásomat is érzékeli a telefon,viszont nincs kép,akkor mi lehet a baja? Illetve javítható? Mennyi lenne az ára? Szalagkábel a helyén volt mozgatás után sem jött elő a kép. Ha esetleg erre kicserélem akkor az jó lehet? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest