Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    Sziasztok!

    Nekem is megtetszett az egyik 6497 klón SeaGull ST3600-as szerkezettel szerelt Parnis, így lecsaptam rá, ilyen "Flieger" stílusú, szerintem semmi ismertnek nem klónja... érdekes dolog az egy Parnistól. Akár még egyedi dizájn is lehet, bár kisebb "óragyárak" (egyéni vállalkozók) csinálnak ilyeneket, hogy kinek a szellemi terméke a számlap eredetileg azt nem tudom, azok is egymástól lopják és egyedinek mondják látszólag.

    Kellően pontos számomra szerencsére, korrekt kis szerkezet elsőre, reggel felhúzom, nappal hordom, este az asztalon pihen. Valahogy kikompenzálja ez a mód a pontatlanságokat, egy hét alatt kb amikor átbillen a mobilom egy új percre, akkor ér oda a mutató is az órán :DDD (30 másodpercnél többet nem tévedett egy hét alatt...) 22 ezresért ezt nem vártam volna, nem volt türelmem licitálgatni, meg sokkal kevesebből nem lett volna meg úgy sem.

    Nem ragasztva, hanem csavarozva van a számlap elvileg, menetes hátlap, sima üveg, de tükröződésmentes bevonattal, lume nem ér semmit, de az nem igényem. Igazi bőr, kívül legalábbis a szíj, kicsit kemény és vastag, de jó lesz az. Oldalt szálcsiszolt, máshol polírozott rozsdamentes acél tok.

    -Azt honnan lehetne megtudni, hogy megolajozták-e gyárilag, ahol kellett és nem szárazon jár (vannak "rémhírek" erről)? Vagy csak egy alapos kezdeti szervíz után vehetném biztosra a kenettséget? Vagy ha van ennyire pontos akkor feltehetően meg van kenve vagy nincs kapcsolat ezek között?

    -Hol érdemes szervizeltetni egy ilyet, ha biztosra akarok menni, hogy kenve legyen?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák