Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #41297 üzenetére
Gratulálok .
Mi lesz a sorsa? Felújítod? Vagy megy a többi közé a szerkénybe ?
Na jó ez kicsit erős volt elismerem....
Mi a terv vele?[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #41301 üzenetére
Feleségem vagy lányom martaléka lesz, de már finoman jelezték, leállhatnék a kéretlen óravásárlásokkal. De nem volt szívem otthagyni, 12eft-ért még asztaldísznek is jó, vagy meditációs eszköznek a nyitható hátlap miatt. Húgom vagy unokatesók lehetnek még kari aji célcsoport, felújítani egyáltalán nem kell, esetleg az ezüstöt kicsit áttörölgetem, és bőrből vagy fekete bársonyból szerkesztek rá egy szíjat. 25 millis kb., nem a szokásos törpeóra.
-
driv4r
aktív tag
Közérdekű közlemény
Egy szimpla komment meg egy hírlevél feliratkozás az ára, de ha esetleg kisorsolnak, egy ilyen cuki kis jutifali lehet a nyereményed, októberi giveaway promóció by Baltic & ABTW.
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #40604 üzenetére
[link] Még mindig népszerű.
-
Churpik
tag
válasz bajnokpityu #41291 üzenetére
Lehet, hogy az a kupon csak bizonyos termékekre vontakozik, vagy csak bizonyos országokban érvényes, ilyen szokott lenni. Most így hirtelen nem tudom megmondani, hogy hol kell a kuponokat beváltani.
-
driv4r
aktív tag
válasz Churpik #41306 üzenetére
Nekem a garázsban volt sokáig a szajré egy része, de féltem, mert sajnos vizesedik, éjjel-nappal megy egy UH páraelszívó. Elkezdtem utána a könyvek mögé dugdosni a polcokra, de az is macerás. Ha végképp menekülnünk kell majd itthonról, a nem napi rotációs órákat beviszem a melóhelyre, direkt vettem egy tárolóeszközt. Legalább lesz majd okom többet bejárni.
-
Churpik
tag
Ezek a kuponok, elvileg.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #41308 üzenetére
Ezek szerintem mind USA kódok.
De már nem vagyok teljesen magamnál, mert egész délutánt a gipszkartonozás rejtelmeinek szenteltem.Ha van itt valaki aki ért hozzá akkor írjon rám.... el vagyok veszve.[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
phrenetiX
tag
válasz Faresz1976 #41250 üzenetére
Ez lehet jobb választás lett volna részemről, mint a Pagani. Másfél hónapja vettem, nem sokat volt rajtam. Pedig tetszik, csak nemtudom..
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
driv4r
aktív tag
Night Watch*
* azt a filmet annyira szerettem, hogy aztán Moszkvában megvettem eredeti gyári DVD-n is. Nooormális? Legális DVD, ruszkiknál, 20 évvel ezelőtt? Tankot is vehettem volna a piacon, ha kicsit rámenősebb vagyok. -
Faresz1976
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #41315 üzenetére
A bal oldaliból kispórolták az acélt.
-
driv4r
aktív tag
Ez is könnyű lesz, rá van írva;)
-
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #41318 üzenetére
Ez picit nehezebb, nem igazán lume bajnokok.
-
bigmasterg
addikt
Az egy nem homázs és üveg hátlapja van.
De dzsi23 már segített az anyagában -
Faresz1976
aktív tag
válasz bigmasterg #41320 üzenetére
Sajnos nem tudom, szabad a gazda
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #41320 üzenetére
Ebben viszont van homázs, cserébe megint könnyű.
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #41328 üzenetére
Nincs szívem elpasszolni, pedig a kettő együtt felesleges, és azért a Nomos objektíve talán jobb. Ötvenedikre kaptam a családtól, életem első új automatája volt, miatta kezdtem olvasgatni a másik topikot;) Meglepő volt most látni, nem is olyan rossz a lume-ja. Csak hát a világ egyik legunalmasabb dizájnú órája, de akkoriban épp az tetszett.
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #41323 üzenetére
A Steeldive 1970 "Willard" is mintha jó áron menne, legalábbis én még nem láttam ennyiért. [link]
-
bajnokpityu
félisten
Alin ha nem vagyok bekelentkezve, jóval olcsóbban látok árakat. Ha csinálok egy új logint, akkor annyit kell fizetni érte.
De ha a sok coinos ezereves loginommal lépek be, akkor drágul. Ilyen 14e helyett 18e.Ez miért van? Reklamáció? Hülyének néz? És az új logó helyett mi mást lehet csinálni?
eladó topping dac
-
andrew01
tag
válasz dzsi23 #40961 üzenetére
Kijött a youtube review a Mint Addiesdiveról. Elég ellentmondásosak az adatok a hirdetésben és a tesztekben (azért többesszám mert elvileg AD2030 is ebben a tokban van). Az átmérő papíron 36mm, de tesztekben: 36.5; 36.8; és ebben a frissben 37mm
L2L papíron 46mm, tesztekben: 45.5, de a frissben 46.4 .
Amiben egyetértés van az a lug szélesség 19mm-rel, ami hivatalosan egyébként 20mm
Ez sokakat eltántorít biztos, meg a Mineral üveg is.
Viszont piszok jól néz ki szerintem, ennyi pénzért mineral sem zavar, lug width sem, mert ezzel a színnel nem éppen strapmonster. Ami viszont zavar, hogy van már nagyon hasonlóm .[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz bajnokpityu #41333 üzenetére
A fekete macskát keletnek fordulva kell feláldozni, illetve meg kell várni a megfelelő csillagok együtt állását, szigorúan holdtöltekor! Ember nincs, aki eddig megfejtette volna az Ali algoritmusát. Ha átküldöd a linket, ami neked 18, az nekem 22….
-
fakekorom
tag
nem lehet, hogy új regisztráló (alacsonyabb) árakat mutat?
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
driv4r
aktív tag
válasz fakekorom #41344 üzenetére
Szerintem is, új usereknek jobb árat mutathat. A szűz regisztrációs 364 forintos csatom azóta is várom, már dispute szakaszban vagyunk, de zéró eredménnyel egyelőre:/
-
Churpik
tag
Welcome Deal-nek hívják, az első vásárlás minden új accounthoz akciós.
-
driv4r
aktív tag
válasz andrew01 #41342 üzenetére
Sógornővel beszélgetek ma a konyhájukban.
- Lécci, ezt most gyorsan beszéljük meg, amíg visszajönnek a boltból, nézd ezt a telómon, nagyon szuper karácsonyi ajándékot találtam ki a [sógor beceneve]nak. Ha most kimondod rá az áldást, azonnal megrendelem, két hét múlva itt is van. Gyönyörű darab, ráadásul olcsó is, strapabíró is, mondjuk az üveg karcolódására figyelni kell, de hát csak az irodában fogja hordani úgyis, meg a [becenév] amúgy is olyan tüchtig. Nem feltűnő, nem fogják burzsujnak gondolni a többiek, jól áll inghez, zakóhoz, finom, decens darab. Ráadásul VH… mindegy, hagyjuk, szóval ez egy kvarcóra, nem kell vele foglalkozni, egyszer beállítom neki, oszt jónapot. Gyönyörű menta színe van, neked is zöld szemed van, milyen jó még ez is, na akkor ugye mehet a rendelés?
- Nem kell. Már van egy órája. Azt is te adtad neki.
Nem értik ezek. Bosszúból visszavettem tőle két korábban odaajándékozott női órát, ott porosodtak egy dobozban.
Most majd nálam porosodnak egy másik dobozban.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #41347 üzenetére
Sikerült olyan beszélgetőpartnert találnod, akitől ha megkérdezed:- milyen autó volt? A válasza:- zöld......
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #41349 üzenetére
Nevetünk rajtuk, de mi sem vagyunk különbek
Vendégségben sógoréknál, az asszony magyaráz:
-... a Jucinak lesz esküvője, tudod ő is ott volt a múltkor a szülőin...
- Az melyik nő volt?
- A műkörmös, akinek az az érdekes vállpántos táskája van, na tudod, a kék cipővel.
Sógor: - A nagymellű.
Én: - Ja igen, már tudom melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Videó stream letöltése
- Hegesztés topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
Állásajánlatok