Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
North Edge Mach solar drive
Mondjuk inkább nagykezűeknek, a szíjhosszra 26 cm-t ír a spec.
[link] -
Faresz1976
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #41153 üzenetére
Igen, válságban van a svájci óraipar, elfogytak az inspiráló modellek, most hiányzik igazán az önálló design, a sajátos SM formanyelv.
De a havi megjelenés még mindig jobb, mint a heti egy új, mert az a legbiztosabb módszer egy márka leértékelésére. -
Picco
addikt
válasz dzsi23 #41153 üzenetére
esku par napja lattam egy uj SN0118 varianst. barna lunetta, lila chapter ring es a dialra nem emlekszem...talan redditen jott szembe velem, de sehol sem talalom.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #41154 üzenetére
Már több mint 4 hónapja nem vettem San Martint, még a nagy nyári akcióban sem, nem nagyon jön össze mostanában az az árazás.
driv4r #41155:
Igen, a kevesebb néha több, Seikot is csak 1-et vettem idén, még év elején, azóta semmit... bár ebben is ugyanúgy közrejátszik az árazás is, mint a San Martin esetén. Legalább is új Seikot nem vettem azóta, egy használt azért becsúszott véletlenül a közelmúltban. Bár sokakkal ellentétben én szeretem a Seiko féle limitációkat, de kevesebb is elég lenne, + végre elfelejthetnék a hajtogatott végszemet és csatot... b@$$zus, legalább 100 ezer felett... pedig az SRPK87-re befizettem volna, de így más lett helyette.Picco #41156:
Már nem linkelem, mert driv4r megelőzött, de nem rossz ez a szín sem. Bár szerintem lett volna még gyümölcs a világon, nem azzal kellett volna megint kimönni, amivel a Moser. -
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #40762 üzenetére
Megjött az általad ajánlott szíj.
Elsőre majdnem beleharaptam, mert úgy néz ki mint a rágó .____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #41158 üzenetére
A legtöbb órám Seiko, most négy van, a teljes populáció kb. egytizede, a júliusi cenzus alkalmával elfelejtettem egyet beleszámolni. Idén talán még veszek 1-2 régit, de a teljes 6138-6139 sorozat össze-pokémonozásáról már lemondtam, nem vagyok én Krőzus. A modern Seiko modellekről pedig már korábban lemondtam, egyre irritálóbb dolgai vannak a valaha volt egyik kedvenc márkámnak.
A másik szintén egykori kedvenc meg pont a Moser, persze csak plátói volt a viszonyunk, de az is egyre hülyébb brand, mi szükség volt pl. arra a maracujás Studio Underdog kollabra, főleg egy MBF Pandamonium után? Egyre jobban irritálnak az ilyen öncélú hipszterkedések.
Az imént a meghívott szakértőnk, Dr. Zsémbes Iver hozzászólását hallották, most reklám és vízállás-jelentés, utána visszakapcsolunk a stúdióba, a téma továbbra is a modern óraipar úttévesztése.
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #41160 üzenetére
Minden bizonnyal velem van a baj, de nekem bejön a passiógyümölcsös kollab, még a végén beszerzem a San Martin változatát, ha tényleg megjelenik...
#41159 Faresz1976:
Tetszik ez a piszkosfehér szín, jól menne a Escapement Time fieldhez. Nekem is méretre kellene már faragnom a pirosat meg a zöldet... -
dzsi23
addikt
Jobb lett volna, ha nem látom a papajás San Martint, mert most már akarom... Viszont nem is biztos, hogy egyáltalán elkészül, mert ugye ez is csak egy kérdés volt redditen, tehát még beleszólhatnak a fanok... ehhh, mondtam én, hogy nem jók ezek a szavazások...
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #41164 üzenetére
Az eredeti(?) verziók jobban tetszenek belőle.
SM-nél a lünetta és szíj színe nekem nem stimmel.
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #41166 üzenetére
Én is szívesen elfogadnék egy Mosert, de ha fizetnem is kell érte, akkor inkább SM. A lünetta nekem is inkább lilában tetszene, bizonyára spórolósra vették a tervezést, mert barna lünettájuk már úgyis van, "jólvanazúgy". De nem baj, végül is egy jó, érett maracuja már eléggé barnás, szóval részemről maradhat.
-
Churpik
tag
Jody sziporkázik
RATE or ROAST My 10 Watch AliExpress Collection!
[link] -
dzsi23
addikt
Proxima PX1724
39 x 47.5 x 12.4mm, ST19, zafír, 50m, ~305$
-
-
Picco
addikt
Nem bantam meg az SN0118-at
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Churpik
tag
Ha! Valami átjárásnak csak kell lennie a két brand között.
-
dilajoska1
őstag
Egy kis érdekesség:
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
nebancsa
senior tag
válasz dilajoska1 #41179 üzenetére
Kora reggel be is raktam a kosárba, ekkora tudással nem is sok érte a 93eFt. Aztán pár pislantás után esett le hogy millióról van szó
-
Faresz1976
aktív tag
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #41179 üzenetére
Mondjuk azért elég komoly a Kínaiaktól.
Öröknaptár, holdfázis, tourbillon, percismétlőXiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #41185 üzenetére
Jó de 93 m nem ér
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #41186 üzenetére
Kicsit elszálltak Egy IWC grandcoplication-t kb feleannyiért kínálnak, igaz abban nincs tourbillon.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
Megjelent a Watchdives új logója az óráin. Itt egy YT teszt.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
zolikaDB
veterán
válasz Faresz1976 #41184 üzenetére
A Kronométer új videójában pont van egy Poljot (német, asszem, az "új"), ott Seagull tourbillon szerkezet van benne.
"Olcsó" TITÁN Citizen Promaster Diver 200m; Tourbillon Poljot International I Őszintén: Órákról (youtube.com)
De innen a Citizen jobban kéne[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #41189 üzenetére
A watchdives.com-on kaphatók egy ideje ezek az órák, érdekes, hogy alin nem találtam meg. Amúgy a két világos számlapos bejövős.
Ilyen VD78-as Thorn is van már náluk.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zolikaDB #41190 üzenetére
Még nem néztem meg a videójukat, valahogy kimaradt a heten. De bepótolom, köszi!
-
andrew01
tag
válasz Faresz1976 #41189 üzenetére
Nem tudom miért várt ennyit a review-al, két hete egy Berny óránál már megvillantotta. Anno mondtad, hogy neked képeken nem tetszik.. így élőben??
Nálam képeken szó-szó volt, aztán már két hete is kidülledt a szemem, hogy ahh gagyi, számomra. Mondjuk most itt alaposabban szemügyre véve az órát - a csaton viszont jól néz ki ez a logo. Így lehet megemésztődik idővel a számlapon is. -
Faresz1976
aktív tag
válasz andrew01 #41193 üzenetére
Azt mondanám az új logóra, hogy szellősebb. A régi túl zsúfolt volt de ezen kívül jónak találtam. Talán annyi, hogy lehetett volna rakott is, nem nyomtatott. Az új is lehetne rakott, sokat dobna rajta. Amúgy konkrétan ez az óra amit tesztelt nem tetszik. Nyomtatott az egész számlap, a merci mutató meg amúgy sem a zsánerem.
-
andrew01
tag
válasz dzsi23 #41191 üzenetére
Na jól kitoltál velem - Annak a Thorn-nak az eredetije az egyik kedvenc Omegám
Omega CK 859, oké nyilván Th. fillérek O.-hoz képest, de hogy méretben is jobb?!!
Az eredeti 39mm, a homage 37mm (ami nekem perfect). Na lehet nyílik nemsoká' a pénztárca újra...Faresz: Ez jó meglátás, rakottban lehet majd sokkal jobb lesz, idővel csak meglépik majd az újabb modelleknél.
-
őstag
Na, tegnap feltettem a fémszíjat a másik SM-ről, nekem most így is nagyon adja Egy darabig biztos rajta marad
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Churpik #41197 üzenetére
Én is arra várok, Hruodland F013 nem hagy békén. Hiába mondogatom magamnak, h nyuggerként praktikusabb lesz már a kvarc. Most is a piszkos tizenkettő figyel a kezemen (szabadnap), tegnap még type-b Roland.
38-as vk63-as Pagani órámon is rájöttem, miért cserélgetem a szíjakat. Ott is 20-as a tokfül, 18-ast érezném jobbnak.39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kupon kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest