Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
-
oba
addikt
válasz Churpik #32550 üzenetére
Stílusban ezek közül a Q&Q tetszik a legjobban. Nekem most a könnyű leolvashatóság lenne a cél, ezért pilóta (?) számlap stílus tetszik igazán, "hagyományos" tokformával, minőségibb kidolgozássa, zafírral, azért is gondolkodom a 20-30 körüli árszinten.
Ahogy a VH31 órákat nézegettem, ez a modell jött be a legjobban: [link]
Erről nekem a dupla dátum, vagy legalább egy dátum hiányzik igazán, ezen kívül tetszik a tokforma, a folyó mp, és még ezek a kissé túlzónak ható nagy számok is ezzel a vintage beütéssel meg az erős lume-al.Szóval valami ehhez hasonlót keresnék, ideális esetben dupla dátummal, nyilván szolidabb stílusú számjegyekkel is elfogadható lenne. Ha nem találok ilyesmit, akkor marad ez. De be tudnám áldozni a VH31-et a dupla dátum érdekében.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #32526 üzenetére
Megjött az E.T., épen indultam melóba, amikor jött a futár. Elsőre rendben van, a tokfüleket élőben is hosszúnak tartom. Képeket majd nappal.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
petipetya
nagyúr
-
oba
addikt
válasz petipetya #32560 üzenetére
Köszi Elrakom ezt a lehetséges jelöltek közé Ha a számokon is lenne lume és zafír lenne az üveg akkor egyáltalán nem tudnék belekötni. Mondjuk a szerkezetet sem tudom, hogy milyen. A specifikációs képeken is minden kínai karakterekkel van írva.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Faresz1976
aktív tag
Hogy áll a 11.11-es rendelésetek? Nekem már 5 napja a reptéren vár kínában..... Ennyi csomag lenne?
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #32562 üzenetére
Nekem az egyik még a reptérig sem jutott el.
oba #32561:
Annyit írnak, hogy "japan movement". Nekem volt ilyen Carnivalom, de nem nyitottam fel, hogy megnézzem, és nem volt meg annyi ideig sem, hogy érdemben nyilatkozzak róla. Tippre azt mondanám, hogy egy filléres Miyota.Szerk.: Nekem még a tríciumcsöves változat volt, az nagyjából már kikopott az aliról.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
Az enyémnél : "Behozatali vámkezelés befejeződött"
Viszont a kisebb értékű, de (3500ft-ot meghaladó) az még
"Megérkezett az indulási közlekedési csomóponthoz" pedig egyszerre adtam le a megrendelést ."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
vinczetibor
aktív tag
Egy megjött a vámot elkerülve. Kettő meg sem mozdult még. Az egyiknél már visszaszámlál az óra, hogy automatikus visszatérítés lesz 23 óra múlva, ha nem adják fel addig. Ez az SM SN0129. Nagyon nem örülnék neki.
A harmadiknál azt hazudták, hogy feladták november 11-én, de még meg sem kapták a gyárból.
Katasztrófa az egész. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Churpik #32570 üzenetére
Az én csövesem (szimpla naptáras) hét éves múlt, és egy év alatt megeszi az elemet, mint a kollégámé. Nehéz neki a H3 cső, esetleg gyorsabban kopik-koszolódik a szerkezet. Tríciumos fény még OK.
És a képek az új VH31-ről. Valszeg megy tovább, mert ugyan nem találtam benne hibát, nem fogott meg élőben annyira.
[kép][kép]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
válasz xcvbxcvb #32565 üzenetére
Korábban sima dátumos volt ez az óra (hét napja nélkül), akkor svájci szerkezet volt benne, de aztán "day-date" lett, a zafírt elhagyták, és átálltak japán szerkezetre, de ezek szerint még mindig használnak svájcit is. És valóban, egyik hirdetésben "switzerland" szerepel, a másikban meg "japan movement". Igazából tökmindegy, mert egyik sem rossz.
-
Faresz1976
aktív tag
vinczetibor, Alpachino, dzsi23.
Előbb kellet volna írnom..... Miután posztoltam jött az értesítés, hogy elindult a repülő.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #32575 üzenetére
Azt nem tudtam hogy japánnal is szerelték régen a triciumos korszakban .
Nekem day dates , zafíros, tríciumos van. Akkor kiemelten hirdették hogy svájci nem szép szerkezet van benne.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #32574 üzenetére
Érdekes nekem ez a hibrid stílus. Mintha lenne benne egy klasszikus zsebórás vonal is, amit vegyítettek a pilóta stílussal.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
petipetya
nagyúr
"A trícium bomlásakor alacsony energiájú elektront bocsát ki magából, amely beleütközik a cső falát borító foszforba, az elnyeli az elektront, és cserébe fényt bocsát ki magából. A trícium ilyen kiszerelésben és ilyen csekély mennyiségben a rádiummal ellentétben bizonyítottan veszélytelen az emberi egészségre: a kibocsátott elektronnak olyan alacsony az energiája, hogy már a cső falát borító foszfor elnyeli, ha pedig nem lenne csőbe zárva, akkor is képtelen lenne átjutni az emberi bőrön, mert már az annak külső részén található, eleve elhalt hámsejtek megállítanák - igaz, lenyelve, a nyálkahártyán keresztül, illetve nyílt seben át a trícium így is bejuthat a szervezetbe."
Még ha lenne egy tűpontos Geiger–Müller-számlálóm, ami szerint biztonságos, akkor sem venne rá senki, hogy ilyet viseljek a kezemen"nincs rá lezsóidő"
-
dzsi23
addikt
-
Digitalpimp
senior tag
válasz petipetya #32580 üzenetére
Azért ez nem egy polóniumos tea. Naponta ér annyi sugárzás, ez már nem oszt.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Faresz1976
aktív tag
Tüdőszűrőt nem ajánlom, az tényleg átmegy a bőrödön(is).
Csak viccelek ne vedd magadra!____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
pulutodurumo
őstag
Ettél már banánt? Radioaktív Kálium 40 izotóp van benne. #mindmeghalunk
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Churpik
tag
Lorus Lumibrite. Nem kínai.
38 mm, 6mm vékony, Seiko kvarccal. Rozsdamentes acél tok, 100m WR. Kb. 20e-25e -
Land
veterán
Ez a VH31 Addiesdive is olcsó :
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Faresz1976
aktív tag
-
Land
veterán
válasz Faresz1976 #32590 üzenetére
Nekem ropi a csuklóm, de most a Berny titánnal elvagyok.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Faresz1976
aktív tag
Az nem rossz . Valaki írta itt a fórumon, hogy megjött de annyira kicsinek ítélte, hogy egyből eladta. Tetszik, csak nem mertem megvenni eddig a mérete miatt.
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Land
veterán
válasz Faresz1976 #32592 üzenetére
Nem kizárt, hogy én vettem meg.
-
Churpik
tag
-
Tarsi88
csendes tag
Nekem ma jött meg a paganim, egy 1723-as tiffanys nautilus. Nekem is elkerülte a vámot.
Eléggé kettős érzésem van, nagyon rendben van az óra, de a szíja iszonyatosan merev.
Elkezdtem nézegetni rá valami gumit, de nem találtam egyenlőre rávalót hozzá illő színben, ha valaki tud esetleg ne tartsa magába. -
5-ös kezelő
senior tag
A sötétszürke szín miatt is kisebbnek hat. Sztem 16-os csuklóra az igazi. És talán sötétbarna szíj illik hozzá.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
petipetya
nagyúr
Ez a Berny Titan nem csak önmagában túl kicsi a maga 37.5 mm-vel, de még a számlap és mutatók aránya sem az igazi. A mutatók is aprók, emellett nem csak a hajnali lume derengés leolvashatatlan rajta, hanem a friss lume sem látható egy lámpás pisilés után a sötét lakásban. Kidobott pénz volt a részemről.
Ellenpélda az ADDIESDIVE MY-H2, amely 39 mm-el remek számlap-mutató arányt vonultat fel. Alapesetben is könnyű leolvasni az időt, emellett a friss lume és a hajnali lume derengés alapján is felismerhető az aktuális idő.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #32587 üzenetére
Amelyiket mértük, annak nagyon jó fénye volt.
Csak tudnám, melyik volt a kettő közül?
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok