Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz schawo #12971 üzenetére

    Folyt:
    - A küklopsz luméja erős, a mutatóké közepes, az indexeken szinte teljesen láthatatlan.
    - A lünetta racsnija csak zörög, és a visszafelé tekerést akadályozza meg, de nem tartja pozícióban a lünettát, két állás között akárhova tekerhetem.

    Összehasonlítás a 6000 Ft-os olcsó, kvarc Parnisommal.
    A ház a Parnison szebben kidolgozott, itt egy kicsit túl van gömbölyítve minden, ami jótékonyan elfedi a megmunkálási hibákat. Nem olyan szép határozott síkokból áll a ház, hanem a polírozott felületek is állnak minden felé, tükörként belenézve nem ismerem fel magamat, a Parnison borotválkozni lehet.

    A lünetta felülete (kerámiabetéttel) szebben kidolgozott a Paganin (a Parnison sem rossz, de az vésett, festett), de a Parnis racsnija viszont sokkal precízebb (120 klikkes, és nagyon fogja a lünettát)

    A Parnis számlapja gyengébb minőségű, mint a Paganié. A Parnison az indexeken nincsen lume, itt is csak papíron van. A Parnis mutatói szebben kidolgozottak (a szépség, mint szubjektív fogalom ettől függetlenül nem erősségük). A Parnishoz gumi szíj van, nem lehet öszehasonlítani.

    A Parnis 100m-es, nem csavaros koronás, de nálam mindent kibírt, órákon át vízben volt többször is, teljesen víztűrő. A Pagani csak 30m-es, de valószínűleg ez is rendesen bírja a vizet a csavaros hátlappal és koronazárral.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák