Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez maradt a gyűjteményemből. A kemény mag.
-
törölt tag
válasz kk831228 #23757 üzenetére
2018-02
Már az új üveges de még a sötétebb színű. Világosabb a régi üvegesnél de sötétebb a későbbi batch-eknél. Egy 2020-as teszterem volt a különbség a következő:
Az új batchet 1cm távolságról éreztem ha megszagoltam a szórófejet, a sötétebbet 20cm távolságról simán. Az új üres érzetű volt a sötét gazdag jó minőségű. Sajnos ilyet már nem kapni.
A régi üvegesből van majdnem 30ml decantom. Nem jobb az új, de sötét üvegesnél inkább más.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
huhú gyerekek, ma szereztem jó áron 75ml Alexandria II-t, jó kis bitang 2019-es batch... levakarni nem tudom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #23760 üzenetére
szerintem olyan 30ml-t kiárulok belőle, és még akkor is elég lesz életem végéig a maradék
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
01andris
tag
Az alzán egész jó áron vannak az Armaf parfümök.
-
Misogi
aktív tag
Valakit nem érdekel teli üveges, 100ml, TF Neroli Portofino?
Ócón adom, vagy cserélném is, sajnos nem az én világom.
-
Talala
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani női parfümöket amiben a vanília, édes dominál és tartósság sillage szempontjából is jó?
Előre is söszi -
bbdzyx
senior tag
válasz Talala #23766 üzenetére
Inkább az a nehéz, hogy ne ilyen női illatot találj, mert szerintem ez jellemzi a női cuccok 60%-át. (amiből nyáron is 5 fújást hordanak )
mainstream:
La Vie Est Belle
Black OpiumKurva drágán teljesen hasonló karakterű illat:
MFK Gentle Fluidity Gold[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Neroli mintákat hogyan kell elképzelni? Mekkora kiszerelés, illetve fújósak?
-
pohár
félisten
válasz norbi2010 #23769 üzenetére
1ml-s kis kenegetős, pálcikás szarok
vásárlás mellé pedig gyári fújós mintákat kapsz
-
pohár
félisten
szerváltam 5ml OG DIOR Homme-ot 2005-ből, brutál cucc... csodálom, hogy volt töke anno ezt piacra dobni a DIOR-nak
szereztem mellé kis Pure Maltot, Pure Zestet, előbbit most fújtam ki próbára, roppant kellemes egy illat hideg időre, lehet egy üveggel is beszerzek majd, míg nem 4-5x-ös árakon mennek
-
pohár
félisten
-
freelanced
addikt
Üdv,
Őszre keresnék ötleteket férfi parfüm gyanánt, milyen illatokat ajánlanátok jelenleg?
Köszönöm
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
gergo5991
őstag
jött 3 minta,
jpg le male le parfum : édeskés de nem extrémen mint amit irnak a neten, hosszu szippangatások után ilyen szaga van mint ez: [link] retró ajak balzsam, amugy egész kellemes, lehet kisebb kiszerelés vagy 10ml-t veszek belőle próbára, bár eléggé leszólják hogy 2020ban jelent meg és rá fél évre változtattak rajta és harmatgyenge lett
rochas moustache: valami körtés illat (lehet nem is körte de nem tudom mihez besorolni), intenzivebb szaglászáskor jön elő belőle valami férfiállat szag, mindennapi őszi téli illatot keresek, de ez szerintem hamarább eseményekre passzol, szerintem különleges és elég jó is (fizikai melós vagyok, de szerintem oda nagyon overkill lenne, pedig egyre jobban tetszik)
bdc parfum : parfum verzióhoz képest szerintem kb edt szintet hoz, blvgari aqua pour homme-ra hasonlit szerintem, ahhoz képest hogy mindenhol azt olvasni "niche" kategória, eléggé csalódás
tippek hogy ha a felső kettő tetszett mit szaglásszak meg, ami mindennapi "melós" de nem irodista illat..nem vagyok oda az édes parfümökért de a felső kettő szerintem még bele fér, egy kis sauvage féle spicy-ság mehetne mindkettőbe szerintem
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz Elektrosokk #23780 üzenetére
na az brutál, olyan mintám is van..azzal szerintem foglyokat lehetne faggatni
cdni nem jött be nagyon nem, valami párfány vagy sáfrányvagy a franc tudja de valami nagyon fura zöld illat van benne mint a zöld poloska csak keserübb.. itthon egyből azt mondták rá olyan mint a csempész orosz parfümrasasi zebrat mindenhol dicsérik csak még abból nem sikerült mintát szereznem
prada carbonom is volt, ahhoz képest h szapulják a performance-ját, reggel fujtam be magam vele (5-6 órakkora) és éjfélkor mikor melóban pakolni kellett bemelegedtem és nagyon előjött
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz gergo5991 #23781 üzenetére
Jo a guilty, csak rá kell hangolódni.
A rasasi jó cucc tényleg.
Invictus vonalat ismered? Lattafa Najdiat vettem, nekem végül nem jött be, de nagyon tartós cucc. Ahogy megy az idő egyre jobb lesz. Egy próbát megér.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
fpatrik17
senior tag
Al Haramain Detour Noir valakinél eladó esetleg? Nem találok sajna sehol, pedig szeretnék
Szerk.: + Rochas Moustache is érdekelne[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #23786 üzenetére
Pont ezaz, te nem írtál vissza..
-
Elektrosokk
addikt
válasz Jhonny06 #22029 üzenetére
Montale és Mancera tesztereknél minden ugyan az, kivéve a doboz, ami általában sima fehér.
most rendeltem egy mancera tesztert a VIP parfümről, csak az üveg jött szőrében kupakkal. Most kicsit bánomm hogy nem máshol vásároltam dobozosat inkább...
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Prada L'Homme melyik a legjobb klónja??
Eredeti áron sokkalom.... -
Jhonny06
veterán
válasz Elektrosokk #23790 üzenetére
Jár hozzá egy szütyő, de amúgy semmi extra, nem vesztettél sokat.
-
-
Drielz
újonc
válasz qwertly #23795 üzenetére
[Itt még olcsóbb] . megbízható oldal, rendeltem már tőlük.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?