Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz #72797440 #11970 üzenetére

    Na, egy kis mintarendelés utáni szaglászás utáni véleményezés, a magam nem túl hozzáértő módján. :B :DDD

    Dsquared2 He Wood: Nem rossz, nem rossz, de nem igazán nyűgözött le. Pár nap múltán már nem is emlékszem rá. Tartós se nagyon volt, pedig majdnem az egész 1 millit magamra kellett borítanom, mivel letörött az üvegcse nyaka. Szóval nekem felejtős. Főleg, miután arra a 2 milli Silver Wind Wood-ra még mindig sokszor gondolok, így pár hónap távlatából is.

    Lalique Encre Noire for Men: Ez is egy sokszor ajánlott cucc, mindenképp ki akartam próbálni, de sajnos ez sem hagyott bennem mély nyomokat. Érződik, hogy profi illat, meg minden, de nekem kicsit öregesnek tűnik, meg olyan hogy is mondjam, túl szúrós, nem volt annyira kellemes, ahogy néha megcsapta az orromat.

    Lalique Hommage à l'Homme: Különleges, fűszeres-fás illat-utazás, egy jó nagy halom ibolyával. Baromi érdekes illat, talán a legfurább, amit eddig szagoltam. De nekem sajnos túl fullasztó volt egy idő után.

    Baldessarini Ambré: Ez is egy érdekes illat. Olyan furán fűszeresen édes és gyümölcsös. De túl émelyítő volt nekem, nem annyira tetszett, ahogy haladt az idő előre, úgyhogy ebből sem lesz nagyobb vétel.

    Lalique White: Nem vagyok túlságosan oda a "nyári" illatoktól, de ez... Ez nagyon komolyan betalált nálam. Brutál finoman áll össze ez a friss, citrusos, fűszeres kavalkád. Nem tettem sokat magamra, de elég sokáig érezni, mondjuk az is igaz, hogy folyamatosan a csuklómat szaglászom. Nagyon kellemes illat. A SWW mellett ez hagyta a legmélyebb nyomot bennem. Az eddigi elsőszámú esélyes a tavaszi-nyári időszakra. Ráadásul nagyon jó az ára is.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster + Sigma 10-20: https://t.ly/C88YY

Új hozzászólás Aktív témák