Új hozzászólás Aktív témák

  • LayRue

    csendes újonc

    válasz kk831228 #11652 üzenetére

    Én kétszer vettem Aventus-t, meg egyszer, na éppen a notino-tól jött minta. Viszont saját Creed minta volt, az a fehér borítékos hivatalos üveges kis fújós.
    Utána kétszer rendeltem parfümériából, az utolsó üveg még kiürülve meg is van, mondom megőrzöm az utókornak, mert ezek a rohadt franciák a 75ml-es kiszerelést megszüntették.
    Akkor olvastam fragranticán, hogy három batch kód volt hozzájuk tavaly. (Vagy előtte évben?) A három kód a gyártási éven kívül a régiót is jelölte, hová gyártották. Illatban is írtak kis eltérést. Hogy egy picit ez fanyarabb, az meg egy kicsit az édesebb jegyeket hordozza markánsabban.

    Egyébként ezzel kapcsolatban példaként hozom Sergio Momo-t. A XERJOFF brand alapítója az Alexandria II kapcsán nyilatkozta, hogy az első osztályú oud alapanyag mikor elfogyott, nem tudott indiából ugyanarról a területről gyantát szállíttatni, csak évekkel később. Mivel nem teljesen ugyanaz lett az összetevő, ezért - bár az illat ugyanaz, - mégis megváltoztatta kettes verzióra a nevét. Ez példaként állhatna a többi niche ház előtt is.

Új hozzászólás Aktív témák