Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tottu

senior tag

- Szokásos C64, 2 JOY, kazettás. Ez még a mai napig üzemel! :)
    - Nintendo & Sega (64bit)
    - Az első gépem: 486-os, 100MHZ-es (TURBOVAL 133MHZ!!!), 1.3GB-os winyó és persze egy 16X-os CD-ROM :)
    - Közel 7 évig volt a birtokomban. A 8.-os ballagást követően kaptam meg az új gépemet: 1GHZ-es proci (celeron), 40GB-os Maxtor winyó, Geeforce 2 64MB-t, Abit NF-7 (talán).
    - Ezt követően saját magam kezdtem el fejleszteni a pénzem a nyári melóból... A következő újítás 2 évvel ezelőtt volt akkor vettem a jelenlegi Soltek SL-75FRN-3L alaplapot, egy Ati Radeon 8500 128MB-os videokártyát és egy AMD 2,2GHZ-es procit.
    - Tavaly jan-ban elfüstölt a 2,2-es procim így egy AMD 2,6 GHZ-es (Barton) került a helyére.
    - 2005 nyár: 9800SE 128MB 128bit-es videokártya csere.
    - 2005 ősz: 200GB-os Samsung winyó, Pioneer 109-es DVD író, 2*512MB 400MHZ-es GEIL RAM (életem legjobb vétele :) ) és egy 400W-os Coolink táp -> Így eljutottunk az adataimnál levő géphez...
    - JÖVŐ: alaplap cserét szeretnék, mert kellene egy jobb vidkari amihez inkább már egy PCI-E foglalat kellene. És ha új alapalop veszek akkor már 64bit-es rendeszer kellene, ami megint új proci, de új az alaplap akkor már jobban járok egy SATA-s winyóval. Szóval egy új gép :DDD

"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard

Új hozzászólás Aktív témák