Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Kukorica2 #4673 üzenetére
hova mész pergetni? énis készülök...néhány tippet tudnál adni mégis milyen csalival prbálkozzak?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Kukorica2 #4677 üzenetére
ahha..nagyon szépen köszönöm Tiszán bejöhet ugyanez a "koncepció"?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Kukorica2 #4683 üzenetére
hát sajna nekem csak a Tisza van közel ahol még rablóhal esélyeim is vannak...
Mindenesetre köszike szépen..mindenképp megpróbálomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nah így már jobban hangzik
Nemtudom ilyankor hogy eszik a Balin?
Nyáronkánt le szoktunk ruccanni pár napra (nem feltétlenül horgászni) és a parton mindig rengeteg van..mármint part közelben..a sok kishalat kergetik..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor nem is laksz messze..én ugyanis Nyíregyházi vagyok
-
Sirandrish
legenda
Hát Vasmegyerre jártunk régen rengeteget mikor még volt benne hal Illetve császárszállási tónál..
Most a Tiszára szerettem volna kimenni..a Cigándi részre...a Strandhoz..meg leugrottam volna a szakadt partara ha már ott lettem volna de a fasza idő miatt énis itthon ragadtam
És te merre űzöd az ipart?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát mondom..Vasmegyer is kb olyan...régebben volt olyan nap hogy én (szigetről) meg Fater (csónakból) egy nap 12 Pontyot fogtunk...nem voltak nagyok de ugy átlag 3kilósak...aztán volt olyan mikor egy nap 2 5kiló feletti csukát fogtunk meg 3 ilyen 2kilósat...és majdnem minden nap volt 2-3 ponty vagy valami..sügerezni ugy lehetett nádszélen hogy 10b dobásból 5öt fogtál 3 meg leakadt szóval 80%ban akadt hal...mostanság meg a nagy büdös semi..anno mázsaszámla horda el mindenki a halat és így hamar leapadt az amugy szép állomány...természetesen telepiteni nem nagyon akartak így egy nagy nulla lett a viz
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Kukorica2 #4714 üzenetére
Vigyél is...vagy hozd el a halat
MeTaL: most neked kell vagy nem-e kell valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kukorica2 #4719 üzenetére
hát sajna ezek a magyar vizek nem olyanok mint az ural deltán pl hogy a partól másfél méterre belógatod (nem dobod,lógatod) a csalidat aztán 30sec múlva rajta a hal...kár hogy nincsenek ilyen vizek itthon is...
Mostanában rengeteget nézem a F&H csatornát...hát beszarok azokon a vizeken komolyan...2000dobásból minimum 5-8hal ami azért magyar viszonylatban igencsak toppos hely lehetne...
-
Sirandrish
legenda
válasz Kukorica2 #4724 üzenetére
Jó ez igaz..egyik végletből a másikba
Viszont azért csak szivesebben fagyoskodik vagy nyáron izzad az ember ha van is ételme..nem feltétlenül dobás/hal arányban de azért jó eredményesnek lenniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Grincs #4732 üzenetére
hát az ötlet nem rossz..csak én Nyíregyházi vagyok és az nekem nagyon nagyo messze van sajna
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Grincs #4736 üzenetére
Hát nincs is Kocsim így tuti nem azzal mennék..pont ezaz...Vonaton cipelni a nagy cuccokat nem épp a kellemes időtöltések egyike
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Grincs #4738 üzenetére
Bottartó van csak van egyik botocska vége kilóg
Van ami elfér benne de egy kilóg és az a kedvencem
Hát jó gondoltam hogy csalit meg ilyeneket nem fogom vinni..reménykedtem hogy kapnák...de ha nem...fognék legyet vagy pergetnék oszt készLaki: nem a csomaggal van a baj hanem a 300km-rel
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kukorica2 #4741 üzenetére
nálunk 48 órája folyamatosan esik az eső..idén egyszer láttam havat az 2 nap alatt nullára olvadt és ennyi..
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Recon666 #15374 üzenetére
Ha jól értelmeztem akkor azt mondta hogy ha van hal akkor mindegy hogy hova dobsz, mert megtalálod 50méteren is, és nem kell hozzá 550 méterre vinni
Persze lehet hogy nem ezt írtaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Sziasztok! Egy pofonegyszerű kérdésem lenne.
Tudnátok linkelni olyan helyeket ahol rádiós kapásjelzőket lehet kapni?
Lehetőleg 100+ méter hatótávolsággalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz ati012 #17280 üzenetére
Engem nem is érdekel, a fater van belebolondulva és lassan jön a névnapja
-
Sirandrish
legenda
válasz FireFox1996 #17282 üzenetére
És az konkrétan mi is akar lenni?
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz ati012 #17474 üzenetére
Halas tavat veszel, családi házat keresel...mit kapartál te bakker?
-
Sirandrish
legenda
válasz ati012 #17476 üzenetére
Én Black Jacket szoktam de 1K-nál többet még nem nyertem
Hja mivel Zelda zenét játszik épp...ismerem egyébként..és imádom is
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Hallottátok hogy egy traktornyi kukorica borult a tiszába?
-
Sirandrish
legenda
válasz _Csaba_ #17533 üzenetére
Hát a környékre nem kell pecázni menni egy ideig az tuti
-
Sirandrish
legenda
válasz zenwalk #17543 üzenetére
Sport, Hobbi eszközök
vagy
Bármi egyébAmelyik jobban tetszik
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert már agyvérzést kapok!
Adott egy horgász (édesapám), aki 2019ben igényelt egy horgászkártyát (vagy mit), aminek segítségével nagyon egyszerüen meg tudta venni a területi engedélyeket és/vagy napijegyeket. Ám idéntől, ezt online kellene intézni a horgászjegy.hu-n keresztül, nah és itt jön a bibi.
Amikor ő igényelte, akkor ide regisztrálnia nem kellett, csak a boltban kifizetett X forintot, majd megkapta postán. Most már kéne, de ha új felhasználót regisztrálok neki, akkor nincs olyan lehetőség hogy nekem már van ilyen kártyám, csak hogy magamnak, vagy a gyermekemnek szeretnék ilyet igényelni. Ha meg kérek új kártyát, annak meg már megint díja van, meg a franc tudja.
Van egy szám az oldalon, azt felhívta, ott egy hölgy közölte vele hogy igen...neki van kártyája, és ennyi. Meg adott egy 4 számjegyü kódot neki, de hogy azt hova kéne beírni, és milyen felhasználóval, azt senki se tudja.
Valaki tudna segíteni, mert mi nem értjük..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz hermanyi #64248 üzenetére
& yanna Azt meg tudják ott mondani azon a telefonszámon?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
& hermanyi Igen, azt a számot hívta, és adtak is neki adatokat egyébként, amivel nem tudtunk belépni. Sőt..ha emlékeztetőt próbáltam kérni, a mail beírása után azt mondta hogy erre a mailre nincs is regisztrálva semmi...
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Faternak szülinapjára szeretnék venni egy etetőcsónakot, de mivel ismerem már mint a rosszpénzt, tudom hogy 3nál több alkalommal nem lesz elővéve, így mindenképp ilyen 50körül vennék valamit. Van esetleg ezért az árért (vagy kb ennyiért) ajánlott darab, vagy ezért a pénzért mind egy kaptafa?
Nézegettem ezeket a Black Carp/Boat B/C/D1eket, de láttam Feederlife Basicet is vagy Flytec V801 RTR-t. Ezek közül ismerős valakinek valamelyik?
Illetve nem tudom valaki vásárolt-e már ott, de Bangoodon hogy tudok ezekre rákeresni? Összesen 2t találok, de azokat is nagyon csalafinta módon, boot/hajó stb keresésekre nem dobja ki..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.