Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Steady74 #16294 üzenetére
walterland nekem nem esik utba de majd körbenézek.mi aza csalitüske sosem hazsnáltam nem is tudom mi az.
régebben felraktam amugy ilyet haver adott de smemi nem volt rá...tény neme sett le én rendesen horogra raktam...na igen ha 10szem/1e az elég huzos...egy koppanós 3 potykakapás után nem hinném rajtamarad sokáig a vehemencia miatt... a csonti meg gondolom ugyanugy a szeméhez tüzöd ott nem sok gumi tartaná....
na majd rásasolok...én ilyen uszoval pecázok szinte mindig. max 1-1 gr.ot fel le megy ha időjárás vagy a kaposság vbefolyásolo. én 3-4 pontba kisulyozom 0.3mal és kész horog kukorica ugyis belenyom kicsit. ha szél van utolso olmot lerakom vagy 2öt is....ne vigye el....de van hogy csaka horgot. én ugy szeretem leginkább ha kb 45-60fokba bedől az uszo.
hogy ide is vágjon a kanán 3gr.ossal nyomtam leraktam a 4 olmot totál feküdt az uszo és baxki elviszi a víz...mi a franc van mondom nem tavon horgászok folyon? ennyire engedték a patakot oda vissza? ...ilyen kor te mit kezdenél ha állított csalival ugye pontyra mész? gondolom felraksz egy 5-6ost és egy 3-4 gr.os cseppet csusztat nem?Azért érdekelne komolyan veled elmenni a kanára megnézni egymás mellett mit fognánk mosmár csak ezért is rászavaznék a kanára május 30.ra hogy ezt lássam mert többet valszeg oda nem megyek.de kivi lennék te mit fogsz...bár lehet akkor meg menne mindenki ontaná ki a halat és nem derülne ki hogy a 3x.szori alkalom "szinte" betli idején neked hogy ment volna...
keszeg kárász amugy sosem érdekelt....20 éve nyomom nekem az nem kihivás alternatíva akkor élveztem legjobban a pecát amikor a moby.n tényleg nem jött 3 alatt ponty csak fölött ott már kellett néha "gépészkedni" ha erejükben voltak....16296>>ennyi.totál osztom a dolgot.inkább utazok de legyne élményfaktor.szerintem a kanának a vízével van baj azért neme szik olyan mértékben a hal vagy szimplán nincs benne elég. örülök összejött a sportingbet. kedden megyek is kiváltom még amig megéri az államit és irány mobydick. nekem aza kedvenc helyem azt szeretem.de ha mégis befucsol ugy hallottam háziréten és dunakeszin is van már sportjegy? valaki volt már ott igy gyakorlatban logatni?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest