Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz hermanyi #62464 üzenetére

    Akkor csavarok a kérdésen - összehasonlíthatóak-e az általad említett botok a románnal? Azon kívül hogy match és 390 a hosszuk. :DDD
    A Suzuki meg a Porsche is gyárt városi terepjárót, csak akad némi különbség az árcédulában (is). :N
    Szóval továbbra is egyetértek a botról írt véleményeddel, csak nem gondolom, hogy magasabb osztályban játszó ellenfelekkel kell hasonlítani. Szerintem a mai (!) "húszezres" piacon jó helyet foglal el, könnyű, vékony, relatíve finom cucc.
    Ha kis léptekkel haladunk felfelé, a következő lépcsőfok legyen mondjuk a SW SN Light. 30 körüli áron vastagabb blank, majdnem 30 grammal nagyobb súly... Annak mondjuk valóban más az akciója, egy fokkal feszesebb a középső illetve alsó része. Lehet neked jobban tetszene. De ez meg már ízlés kérdése. Nekem pl. a súly elsődleges szempont volt, mert nyüzüge vagyok. :DDD Aztán lehet a Walter bot ügyesebb, ha leszakad a karom tőle. :N

    Amit pedig a match pecáról írsz, az tény. Nem csak a match, de pl. a spiccbotos peca is nagyon a béka feneke alatt kullog. Alig van normális bot a piacon. Bolo hasonló.
    Tényleg, ha már bolo. :) Minap kézbe vettem a az ET Blade 7 méteres botját. Az már egész tetszetős volt. A román :D Allround botja alig 20 grammal több ugyanebben a hosszban, de totál más az egész, ráadásul a súlypontja is előrébb van, kényelmetlen volt tartanom. De ezt a témát még alaposan átrágom. :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák