Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz petyu57 #54375 üzenetére

    Elég új botcsalád, én benne vagyok pár FB. pecás csoportban, ott dicsérik. Mthodos csoportból ollózok, egy használótól: (Egybe bevágom bocsi, ha már lopom, ne változtassak)

    "A mai napon a Patkó horgásztóra látogattam el a By Döme TEAM FEEDER Royal Method Carp feeder botom felavatására. Nem sikerült darabszámilag sok halat fogni, de ami jött annál jobbat egy botavatásra el se lehet képzelni. Reggel a megérkezés és helyfoglalás után az etetőanyagok bekeverésével kezdtem. Két féle etető használtam, az eggyik Serie Walter MonsterG volt a másik pedig King Baits T1.
    Az első kapásra nem sokat kellet várni egy szép fátyol farkú kárász jelentekzett. Az egész peca fénypontja az pontban 10.00. - kor jelentkezett egy heves húzós kapással, 10p fárasztás után sikerült szákba terelni majd matracra fektetni. Nagyon szép egészséges 6.1kg súlyú tükörponty volt a horog végén. A bot nagyon szépen felőrölte a hal kirohanásait, szépen dolgozott a terhelés alatt.
    80m-es távot horgásztam meg, ezt a távot hajszál pontos dobásokkal tudtam meghorgászni. A bot kellően gerinces, nem "takony" de nem is egy "karó". Kissebb halakat, kárászokat is élvezetes vele fárasztani, fokozatosan keményedik fel, egy jobb hal alatt dolgozik az egész bot!
    Nagyon a szívemhez nőtt már most ez a pálca, biztos hogy sok szép halhoz fog még hozzá segíteni engem!
    Ajánlom minden olyan horgász figyelmébe aki szeretne egy nagyon magas minőségű tökéletes method feeder botot!"

Új hozzászólás Aktív témák