Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz birno #1833 üzenetére

    Hmm majd odafigyelek erre, de most is vacsora után vagyok (igaz most csak úgy kb. átlagos méretet ettem), de annyira nem vagyok beálmosodva. Vagy ha mégis ezt érezném, egy idő után többnyire átlendülök rajta. Én délután érzek néha olyan fáradtságot, hogy kb. ülni nem tudok, de azért ez sem gyakori, és ezt is inkább otthon gép előtt / tanulás alatt.

    "total le vagyok faradva, energiaitalt meg ha este megiszok, akkor hajnalig nem nagyon tudok aludni."
    Nos, pont ez a lényege ;] De mondom, kinek-hogy. Én este szeretek tanulni, mert akkor nem zavar senki, csönd van, lényegében úgy sem tudnék mást csinálni, nem frissülnek a fórumok (:D), stb. Mondjuk ez ilyen 22-03 óra közötti intervallum. Persze nem is csinálom túl gyakran, vagy másnap tudok aludni tovább.

    Esetleg kipróbálhatnád, hogy sokat iszol. Nem tudom, van-e valami tudományosabb alapja a dolognak, de én úgy gondolom, használ. Mindenesetre lehet kísérletezni, és ez nem piszkálja a bélésed hosszútávon sem, mint esetleg kávé vagy sok energiaital.
    Vagy, egész egyszerűen tényleg elmész aludni vacsi után :D

    Ami a méretet illeti... 32-es pizza fele (esetleg több, ha van), nagy tál tészta hússal, (nyersen mérve)120g rizs hússal, 3-4 szendvics, ha van zöldségekkel, esetleg ezek mellé valami banán turmix, ilyesmik. Kevésnek nem nevezném, de annyira talán nem elrugaszkodott.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák