Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz bajnokpityu #926 üzenetére

    Hát nézd, a legkissebb, tán 35 cm-es Tescos gömb grillben is tudok bbq-t sütni, nehogy már egy ekkora batárban ne lehetne. A tűzrakó egyik felébe rakod a faszenet rá a parazsat 2/3 szén - 1/3 parázs arányban, rá annyi füstölöfát ami az első 1-2 órában füstöl majd. Mellé egy akkora fém tepsit ami a maradék helyet kitölti. A sütörácsra a parázs fölé teszel egy vizestálat 2-3 liter forró vízzel. Az üres tepsi fölé meg rakod a berubozott húst. A lenti tepsi a lecsöpögö husnedvek összegyüjtésére kell. A levegövel és a parázstartó magasság állításával meg beállítasz egy 110 - 130° közti rácshőt. Szóval sima ügy a bbq setup. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák