Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz Madoc #1005 üzenetére

    Szia!
    Először is gratulálok a munkáidhoz főleg a mobil kemencéhez amin megakadt a szemem:R
    Ha van időd írhatsz pár sort róla, hogy mint készült és mi féléket készítettél benne ;)
    Seasoning, hát ez egy érdekes kérdés, mezei szénacél anyagoknál ez egyértelmű de rozsdamentesnél már megoszlanak a vélemények. Én személyszerint rozsdamentesnél nem csinálnám, de pl. a Márkaséf itt a videón a rozsdamentes rácsokat is "olajozza". Amerikai videókon is csak a szénacélt olajozzák, igaz ők a rácson kívül semmit sem csinálnak rozsdamentesből, max néha a külső sütőlapokat, de azt minden sütéskor megkenik zsírral vagy valami hájjal. Egyszóval ártani nem ártasz neki, de szerintem takarítás szempontjából jobb lehet natúron, de ez csak az én véleményem ;)
    Kérdezz rá Essejó fórumtársra, ő itt a nagy uds májer, neki van bőven tapasztalata :K

Új hozzászólás Aktív témák