Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
senior tag
Magyar Közlöny 2013 évi 200. szám. 83912-es lap, 10. paragrafustól: [link]
Üdv.
B. -
Bornie127
senior tag
válasz Runner_fxr #39539 üzenetére
Sziasztok!
Abban az esetben, ha kb 120 kiló a felhasználó, akkor meddig tart ki egy suntour villa normál felhasználás mellett, illetve mekkora súlyig ajánlott?
-
Bornie127
senior tag
válasz Runner_fxr #39676 üzenetére
Szeretnék pontosítani. Kb 110 kg vagyok, nem tudom pontosan, nincs mérlegem, a nadrág szorításából nagyjából be tudom lőni Egy Kross Evado 4.0 2014-es cross-trekkinget vettem [link] Ezen van a SR Suntour NEX MLO villa.
Normál felhasználás alatt értem azt, hogy ezzel járok majd munkába ha jön a jobb idő. Végig aszfalt, ha esett az eső, ha száraz jó idő van akkor 4 km földes út rövidítésnek.
Nincs bennem akkora erő, hogy ezt sokkal jobban hajtsam, mondjuk erdőben felfelé, illetve nem is szeretném erdőben lefelé csapatni. Ha sikerül fogynom, akkor sem fogok 90 kg alá menni.
A fékezések intenzitása változó, általában a városi körülményeknek megfelelően használom, bár pár napja megnéztem milyen lejönni a tatabányai kilátótólEzzel számolva 3-4 évet kibírhat ez a -gondolom én- alap villa?
-
Bornie127
senior tag
válasz Runner_fxr #39688 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest