Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz Napfénysüti #99229 üzenetére
Kellemes helynek tűnik guglizás alapján, még nem jártam sosem arra. Annak örvendj, ha nincs hó, legalább normál bringával is tudsz folytonos életveszély nélkül télen tekerni
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
inifini
tag
Én is voltam tegnap. 60-ra indultam, de inkább levágtam és 45 km lett belőle. Azért érzem, hogy mivel télen kevesebbet megyek, nem is jön ki az a sebesség. Meg szerintem a réteges öltözködés és elviszi az energiát, de inkább ez, mint hogy fázzak. Én délelőtt voltam, amikor szikrázó napsütés, 0 fok körül volt. Du, amikor befelhősödött, de egy picit melegedett az idő, sokkal hűvösebbnek éreztem. Ezért nehéz megválasztani, hogy mennyi, milyen ruhát vegyen fel az ember...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Menj ki csatárnak amíg meggyógyul,hisz alkatod szerint is inkább az kellene légy,mint kapus.
(#99231) inifini ...a hőmérséklet és a hőérzet nem mindig vannak pariban.Ha borús,szeles,nedves idő van,akkor az akár emelkedett hőmérséklet ellenére is nagyon rossz tud lenni a hőérzet.Tavaly -7C ben is teljesen elviselhető volt bohóckodni a nagy hóban,mert száraz,sziporkázó napsütéses volt az idő.Most +6C van,de olyan mintha a csontjaidig hatolna ez a nyirkos hideg.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest