Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz deicide #63229 üzenetére
Tegnap is, és ma is voltam. Nekem is 52-es a nagytányér a Formigli-n, de a 11-es sor alját csak ritkán használtam. Mondjuk közrejátszik az is hogy rég nem tekertem, és a folyamatos szembeszél is lobogtatta az arcszőrzetem. Viszont 6,7kg körüli bringa egy álom, félek is rajta, de a lapított (négyszög) csövekbe szeret belekapni a szellő.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ivana
Ármester
Én egy túra csepellel voltam kint amit ma vettem (5000Ft-ért), csak 2-3km-et mentem, de majd nem belefújt a szél az árokba Délután meg szereltem a csepelt, egészen egybe van, csak a kerekeket kell újra fűzni mert a horganyzott küllőket megette a rozsda, kap jókis DT küllőt aztán olyan lesz mint újkorába
-
inifini
tag
Jó kis tempót nyomtatok
Én tegnap voltam Bp-Velence-Bp távot, kb egy 100-as, hát odafele elég szenvedős, visszafele meg már nem bírtam kihozni a hátszél okozta előnyt, mert azért kivett belőlem az odaút. Sok bringással nem találkoztunk...
A hőmérséklet, az időjárás tök szép volt, de ez a nagy szél... Baracskánál gurultam lefelé 40 körül, de eleve az út minősége is gáz + kapkodta alattam a bicajt a szél, nem éreztem nagyon biztonságban magam. -
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest