Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz Ixion77 #274314 üzenetére
Oda valami sűrűbbet kellett volna, föleg a tengely tövére meg a bal hajtókar alatti ricnire. A sramvaj inkább a teló szimmeringje alá, meg összeszereléskor a becsúszókra való. Meg én a hátsó agy csillgracsnijait is azzal kenem, de általános szerelőzsírnak jobb a sűrűbb, ami a vizet, koszt jobban kívül tartja.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Be kellene szerezni valami sima csapágyzsírt, drága ilyen helyekre a vaj...és nem is igazán jó, de persze elmegy, sokkal jobb mint a semmi.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Fall-N
veterán
Én vettem egy kis tégely 100 grammos Shimano Premium Grease-t (az a klasszikus zöld zsír, amit a Shimano használ az alkatrészeken), azt használom mindenre, főleg az összeszerelésre. De ugyanúgy jó a Motorex általános kenőzsírja is. 100 gramm sokáig elég, elég sokat használtam már és több, mint fele még megvan. Pedig az egész biciklit ezzel raktam össze. Többször , mert közben jöttek-mentek az alkatrészek.
Vettem előtte valami olcsó cseh szerelőzsírt, de túl sűrű volt, így nem vált be (leesik a csavarról, olyan sűrű ). Lehet kónuszos csapágyakba jó lett volna, de az már nincs egy sem a biciklimen.
Oktaan: Én is saját bőrömön tapasztaltam, hogy a KMC jó Shimano lánchoz, a SunRace viszont nem, nem egyforma furcsa mód a lánccal és ugrott. Sajnos vagy nem sajnos 10 sebességes Shimano patentszem nem létezik, így marad a KMC. Én többször bonthatót vettem, mert szerintem semmi értelme az egyszer használatos fajtának. Bármikor le kell venni a láncot, akkor rögtön vegyek újat.
Ringman: Shimano lánc mellé szerintem a KMC, ami 100 % hogy jó. Mondjuk nem csoda, a Deore szint alatti láncokat, mind ők gyártják a Shimanonak. Ahogy írtam SunRace csak a saját láncával jó, amit nem gondoltam volna. Connex is jó lehet, de nem tudom Shimano lánccal jó-e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest