Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #273881 üzenetére
Jó látni hogy nem csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy a tárolónk olyan keskeny (de legelább fűtött) hogy nem tudok ott szerelni, mert nem fér el az állvány. A lakásba meg ha felhozom...
Kéne új kerék most azt hiszem szar a bringám a ti hibátokvagy új bringa.Fulton, hol vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #273881 üzenetére
Ha jól kiszámolom még nekem sem (ezt a nagyképűséget! ) jön ki 50-50% aszfalt-terep, pedig itt van hol kerékpározni terepen. Ha pontosan utánaszámolsz, arányaiban meglepően sokat kell burkolt felületeken tekerni ahhoz, hogy elérd a terepet, erdőt.
#273885Kro...teljesen jó, bütykeim amúgy is gyűlölik a lapított küllőket, semmi előnyét nem látom.
#273888lsebestyen...ez jutott nekem is eszembe, biztos kipróbálnám berakva, kétlem a dété ilyen szórással dolgozna.
#273893Tin...ha sokat olvasgatsz itt, mindened xar lesz...lemaradt, ócska geo, drága lámpa kevés lumennel, reklám bakancs, nehéz bringa, gyenge fék, alsó polcos teló és mindegy is neked jó volt-e eddig vagy sem, azonnal kukázni kell és venni mást...ami szintén xar lesz hamarosan.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest