Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Automobilista 2
- Battlefield 2042
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz MPowerPH #252698 üzenetére
"Kerulni kell az olyan kerekszetteket, amin alu a kulloanya" - és a felni, ergo csak karbon kerékszettel mehetsz biztosra . Ja és persze a szelep is legyen brass vagy karbon. Most így rákeresve ez sem garancia semmire, a kerékszettem specifikációjában azt írja, hogy Nipples: steel, ABS. Tehát nem alu .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Fall-N
veterán
válasz MPowerPH #252698 üzenetére
Az a baj, hogy az alu kerekek nem 100% alumíniumból vannak, hanem ötvözet, így lehet valamelyik ötvöző anyagot eszi meg, vagy a fene se tudja.
Én különösebben nem foglalkoztam a témával, mert nincs belső nélkül rendszerem, de sokszor hallottam a jelenségről.
A többieket ezért sem értem miért kapták fel a vizet. Nem minden kerék, küllőanya kombinációval jön elő a hiba, így lehet nekik sosem lesz belőle baj. Mi csak azt írtuk ha el lehet kerülni, akkor minek ammóniás tej? Másrészt más is írta, hogy benti görögőzésnél rohadtul zavarta a húgyszag. Amúgy is úgy vagyok vele, ha van környezetbarát alternatíva az agresszív vegyszerek helyett, akkor miért ne?
gordonfreeMn: Nálad lehet a megoldás! Ha veszít a tej a víz arányából, akkor sokkal sűrűbb lesz és amiatt fordulhat elő. Ha rendszeresen rátölt az ember akkor lehet elkerülhető.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest