Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz trialboj #151064 üzenetére
gummából nem te is a középső Performance szintűt vetted, mint én? Racing Rayből van egy, az jó nehéz, azt tervezem, hogy hamarosan felteszem télire, HÁTRA, mert szeretek veszélyesen élni (nem kellett kutyának se, elöl meg az életben nem kopik el....és oda van jobb, mármint télre jobb). Szóval ezekből csak az Evo a könnyű.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
zoli03
őstag
"Kár hogy a mavic nem szeret grafikát tervezni a felnikre, elég unalmasan néz ki, full fekete (már ott ahol a szállítóstól nem verték le a fényezést)"
Kerékszettnél szokott grafika lenni a felnin."Nem is mertem összeadni, (a küllőket szerencsére megtarthattam, de a küllő anya v fej, nem volt jó, abból 1 db 300ft volt, és 64 kellett belőle, szerintem 300ft ért egy kiló lett volna a reális ár de hát a sapim nem szarral gurigál )"
Nem tudom, milyen küllőanyát vettél, de 40-50 Ft-ba kerül egy réz Sapim/DT.
"A súlycsökkentés részét nem értem, mivel a tl gumi nehezebb mint a sima,"
Ezt nem értem, akkor is TL ready gumim volt, amikor belsőt használtam, mert kb az összes normális Scwalbe alapból TL ready.
-
jjeahh
nagyúr
Én akkor vagyok különöen hálás, amikor hosszabb bandázós terepezésre megyünk, a banda fele defektet kap, amivel félórákat izzadnak, miközben mindenki rájuk vár... nekem ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy milyen fasza, hogy én ezt teljes egészében elfelejthetem, sőt, milyen király lenne, ha az egész banda tubelesses lenne és csak hajtanánk gond nélkül . Szoktak is érdeklődni ilyenkor, hogy mennyibe kerül a tyúkbelesítés .
Ha nem érzed a súlykülönbséget és nem vagy grammbuzulós, akkor a nehéz guminak nézd a jó oldalát: valszeg van anyag benne bőven és emiatt a tej sokkal hatékonyabban tömíti a lyukakat. Nekem az a tapasztalatom, hogy a könnyű külsőn mivel sokkal vékonyabb a gumiréteg, a tej nem mindíg tömíti, ráadásul könnyebben szakadnak, ezért ezek tubelessel sem annyira biztonságosak. Cserébe a vékonyabb külsők tubelessel sokkal hatékonyabban elnyelik az apróbb köveket-gyökereket, szal terepen kényelmesebbek.
A mavic felniről meg annyit, hogy ízlés kérdése, szerintem nagyon jól néz ki a felnid a schwalbe gumikkal, látványosabb lett a bringád. Az én Mavicomon hatalmas feliratok meg matricák voltak, amint kivettem a dobozból, lekapartam az összeset
Ja, ha továbbra is veszít a nyomásból, önts utána még egy kis tejet. Vagy a kerekenként 80-100ml már benne van?Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Apple notebookok
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Háztartási gépek
- További aktív témák...