Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
csabi94
őstag
De ezt így még nem tudod PC-hez kapcsolni, nincs hozzá konzol. Vagy tévedek?
Igen, csak az országútira akarok pedálfordulatszám mérőt. Montin van óra, szerintem az egyenlőre megteszi.
(#34684) dqdb: azért mondom. Amúgy nem is tudom, hogy kell-e nekem ilyen jó óra, úgyis csak elhagyom / összetöröm, lehet, hogy inkább hanyagolnom kéne a drága km órát.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz venember83 #34695 üzenetére
Magasabb pulzust? Tominak nagyon alacsony pulzusa van mindig...
Nálam sem tölt be.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Tegnap megvettük a Meridát. Ma akartam vele menni egy hosszabb karikát, de a 14. km-ben defektet kaptam, és még nem volt hozzá pótbelsőm, szóval mentést kellett hívnom.
Eddig nagyon tetszik a bringa, nagyon jól gurul, és nagyon jó vele menni. Egész gyorsan hozzászoktam a váltókhoz, a fékekhez, és már csak azon kell javítanom, hogy mibe menjek bele... Egyébként nem is értem ezt a defektet, mert nem volt semmi előzmény, egyszer csak sziszegett... nagyon vékony ez a Continental Grand Prix 4000.
Nagyon könnyű a bringa, 9 kiló alatt van, illetve pedállal talán egy picit fölötte. Nem bántam meg, hogy megvettem, még így se, hogy 780 km-t kellett érte kocsikázni...Ez a kép a vásárlás napján készült még Ausztriában (nem, nem a mi kocsink a háttérben )
Ez pedig ma a defekt után, szétszedtem amíg vártam anyára aki kocsival jött értem, hogy megnézzem, mi okozta a defektet...
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Köszönöm mindenkinek!
-
csabi94
őstag
Élveztem a suhanást. Tudtam volna tartani ezt a tempót, nagyon jól megy. Barátom azt mondta, hogy csak addig megyek vele ilyen jól, amíg újdonság... Szerinte utána már nem fogok jobb átlagokat menni mint montival. Én ezt nem akarom elhinni...
Elöl: 50- 34 asszem, hátul: 25- 11. De nem 100%, ezeket így fejből mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz norbee2244 #35047 üzenetére
Évek óta (kb. 5 éve) mindig 2/2-ben tartom a montimat, mert így szoktam meg, de nem nyúlt meg a rugú egyáltalán, pedig nem egy drága váltó (Alivio)...
-
csabi94
őstag
Kérdés Balcsi-körrel kapcsolatban: a rendőrök nagyon díjazzák, ha nem a bringaúton megyünk? Mert az, hogy a bringaúton tekerjünk, az ki van zárva, viszont egyik ismerősöm mondta, hogy tele a Balaton rendőrökkel, és ha elmész mellette a főúton, akkor megbüntet. Erről mit lehet tudni?
-
csabi94
őstag
Vettem láncnyúlásmérőt, szerencsére az Ultegra lánc még nem nyúlott, a 0,75-ös sem megy még teljesen bele. Jó lenne, ha még egy 3 ezret kibírna, vagy 4-et.
Ja, légyszi aki jártas cipő témában, mutassatok jó outi cipőt 30 ezer Ft alatt![ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz venember83 #35139 üzenetére
Nem lenne érdemesebb olyat venni, ahol 1 csat és 2 tépőzár van? Talán merevebb lehet...
Most nézem, hogy ennek sem stimmel a mérete...norbee2244: sajnos az kicsi lenne, pedig nagyon tetszik.
(#35144): 46-os lábam van, legalábbis az utcai cipőm és a Diadora Kavám 46-osak.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Erről mi a véleményetek? Jól néz ki, legalábbis nekem tetszik, és van mindenféle méretben.
Ma voltam a Vitálban Fehérváron, és azt mondták, hogy azért nincsenek Shimano cipőik, mert nem megfizethető kategória annyira, mint mondjuk a Chain.
-
csabi94
őstag
válasz venember83 #35146 üzenetére
-
csabi94
őstag
válasz venember83 #35148 üzenetére
A lyukak szerintem egyeznek, jónak kell lennie. Közben beszéltem velük, azt mondta a srác, hogy rendeljek egy 46-osat, és írjam oda megjegyzésbe a talpbetétem méretét. Ha nem jó, akkor küldenek egy számmal nagyobbat.
Egyébként ezek a Wellgo pedálok nagyon gagyik, vagy csak kicsit? Ingyen kaptam ismerősömtől, mert Neki volt egy felesleges. Az árcédula nem túl bíztató (5000 Ft).
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz norbee2244 #35153 üzenetére
Igen, tudtam eddig is, de mindig úgy vagyok vele, hogy egy próbát megér.
A bringa bt-t nagyon szeretem, egyszer vettem már ott bringát, ott is voltam, de nem volt cipő választék... rendelni nem akartam, mert azért el kell menni, inkább megrendeltem a neten. -
csabi94
őstag
válasz venember83 #35157 üzenetére
Igen, e-bike, megjegyzésbe leírtam az utcai cipőm betétméretét, és megrendelik a 46-osat, lemérik, és ha nem annyi, akkor rendelnek 47-eset, és akkor azt küldik.
-
csabi94
őstag
válasz venember83 #35202 üzenetére
Pontosan!
Mai bringázásom (3 részletben van meg):
Track 1
Track 2
Track 3Összesen 200 km. Km óra szerint 28 feletti átlag, és abban benne van a földút is, mert Érden volt az is, meg a sok-sok megállás, járkálás, vízvétel.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz venember83 #35242 üzenetére
Milyen eredményekre gondolsz? Szerintem tegnap nem voltam formában. Bezzeg Tomi, amit tegnap ment az nem semmi. Ugyanannyit mentünk kb., csak Ő 30-as átlaggal.
Azért amikor az egy-két nyaralás eltelne, hiányoznának Neked azok a bringák.
Az meg a másik, sokan írták már, nem csak az átlag számít![ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz venember83 #35242 üzenetére
Amúgy most nézem, hogy azért volt abban szint keményen! Ahhoz képest szerintem nagyon is jó az az átlag!
(#35251) szki:
(#35249) Nyugdíjas:
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Mitől lehet defektem a felni felőli oldalon, ha van felniszalag, és nincs sérülés a felnin?
Felüthettem (nem vettem észre)? Vagy a túl nagy nyomás (7,5 bar ) miatt?
Nem értem, és már másodszor fordul elő. Most betettem egy Maxxis belsőt, remélem ezzel elleszek egy darabig... -
csabi94
őstag
válasz norbee2244 #35384 üzenetére
Hát csináltam képeket, de semmi nem látszik rajta. Kis "szúrt" lyuk. Nagyon pici.
Az előző belsőn meg mintha vágás lett volna, de az is csak picike. Felnit végignéztem, sérülést nem találtam, felniszalag a helyén. -
csabi94
őstag
válasz norbee2244 #35523 üzenetére
Tomi biztos nem volt, mert Balatont kerültünk.
Lassú vagyok... (vagy messze lakok a Balcsitól? )
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Nem akartam, hogy anya tovább izguljon, úgyhogy az utolsó kb. 15 (légvonalban 5 ) km-t nem vállaltam be, hanem megálltam, és felhívtam, hogy jöjjön akkor értem.
Már Iszkaszentgyörgy előtt hívott, hogy jön értem, de akkor lebeszéltem. Így viszont nem kellett tovább aggódnia, hogy megálltam, és Ő vitt haza.(#35538) ludsimon: pfff, ok! Amúgy meg fogyjá leee! Ja amúgy a balcsis képedet loptam!
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz ludsimon #35544 üzenetére
Semmi bajom a súlyommal, amúgy 85-86 vagyok kb., csak nincs is itthon mérleg, mamáméknál szoktam néha megmérni magamat.
Ja amúgy én kondiztam 2 évig, úgyhogy legalább rajtam van felül is izom, és a csajok ezt értékelik... És ezt tapasztalatból mondom!
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz Integra #35639 üzenetére
Nekem a montimon Alivio van, és tökéletesen megfelel arra amire használom, pedig azért használom, mondhatjuk. Múlt előtti héten még azzal outiztam, mostmár azzal csak montizok, de nem szoktam kímélni a technikát és az elmúlt 6 év alatt semmi bajom nem volt. Egy olcsó váltót is be lehet állítani normálisan.
(#35654) Bati0501: igen, ezért írtam én is.
Közben észrevettem, hogy nagy bicós. Akkor nem szóltam, amúgy tényleg, engem az Alivio is kiszolgál, és nálam vált terhelés alatt is. Kénytelen...
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz lecsokolbi #35812 üzenetére
Szép, igényes bringa!
Sok sikert holnapra, és sok km-t vele!
(#35810) cobranco: várjuk!
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Erről mi a véleményetek? Nem a bicó miatt kérdezem, csak kíváncsi vagyok.
-
-
csabi94
őstag
Toomy: Így van, párodnak is gratula!
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz belaazallat #36527 üzenetére
"Mellesleg egyszer már volt róla itt szó, és akkor is le kellett oltanom vkit."
Az asszem én voltam!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest