Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Altot eddig is írtam, ezután is fogom, nem különösebben foglalkoztam vele eddig sem, hogy valaki azt vajon mikor fogja látni, meg még nagyon visszajelzés se jött, hogy jaj de jó, hogy van ilyen..."
Ha más nem is, de a Google biztosan mondja magában, hogy jaj de jó, hogy van ilyen, amikor az oldaladat bejárja és értékeli. Ahogy a W3C validátora is örül neki, mivel kötelezően használandó attribútum az alt. A megrendelőd meg annak örülhet, hogy nem szórja a validitási hibákat az oldalad. Ha meg valaki screen readerrel fogja olvasni az oldaladat, hidd el, annak is csak jó pont."Height-Width:
Nem írtam, hogy tilos lenne, csak hogy nem dívik, én nem is nagyon látom, hogy használnák.
longdesc, border, ilyenek mellett kidobhatnák már ezeket is."
Pedig elég sok helyen használják. Miért zavar ez téged?"Nem fut hibára az oldal úgy mint title vagy alt hiányában HTML checkerrel nézve, így nem is fogom ezután se használni őket."
Nem is kell, CSS-ben is megadhatod a width és height tulajdonságokat, mivel így is jelzed a böngészőnek, hogy mekkora helyet kell foglalnia az adott elemnek, most csak annak jogos vagy jogtalan létéről beszéltünk.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest