Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz forintuser #77533 üzenetére
Addig aludj, amíg teheted A lányom most lesz 1 éves. Eddig csak 2-3 éjszakát aludt át. Bár azt mondják, hogy ez a ritkább.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
faragojof
őstag
A gyerek mellett soha, egy másodpercig sem szabad lábujjhegyen közlekedni, suttogva beszélni míg alszik. Éjszakára kis hangerővel még a rádió vagy a tévé is be volt kapcsolva. Ha valami miatt megébredt, soha nem volt azonnal kitépve, babusgatva az ágyából. Általában egy perc után visszaaludt, ha nem, volt valami a pelusban.
A kölyök december elsején született, harmincegyedikén mentünk anyával szilveszterezni. Anyósom végig virrasztott mellette. Aszitte hogy mi lesz, aztán meg kiderült hogy kár volt.forintuser: Nyugodtan igyál vodkát is. A gépnek mindegy, hogy sörtől vagy mástól szakítja le a kezed!
"Formicate Under Command of the King,,
-
troll81
addikt
Sziasztok.telefon kijelzorol karcot el lehet e tuntetni valahogy?polirozas vagy valami uton modon.telo lg g2 nincs kedvem csereltetni es zavar.
-
bsh
addikt
repaired by GrandeP?
-
bsh
addikt
TK
-
daninet
veterán
válasz Outlander #77556 üzenetére
eddig a 4 napos belföldi utalásuk volt a csúcs. OTP-nél azt mondták már elment a pénz, K&H-nál 3 napig még nem jelent meg. Nem sok banknál voltam eddig, de ez a legszarabb mind közül.
Kíváncsi leszek a céges bankra amit itt kapok, állítólag az is egy fostartály. Ha nem cop eleget az ember, az ilyen bankok megoldják[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
A fénymásolós idióták még most is döbbenetet tudnak okozni.
Most zajlott le ez a csodás párbeszéd, ügyfél bejön:
- Jó napot!
- Üdvözlöm! Miben segíthetek?
- Maguk TUD másolni?
- Igen.
- Tehát?
- Mi tehát?
- Akkor nem?
- Mi tehát akkor nem???????
- Másolnak?
- Persze, és az előbb is azt mondtam.
- Mit?
- Áááhh, akkor szeretne másoltatni?
- Igen, azért jöttem.
- Rendben tessék adni.
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
Ezek után mi vagyunk időnként egymással genyák...
-
wwhy
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha valaki jár Paksra vagy éppen Paksi: egy kerékpárnyerget kellene postázni, az eladó lusta/nem hajlandó.... Ha vki tudna segíteni, kérem írjon egy pü-t. Köszönöm.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
-
Outlander
addikt
Pest és Szeged közelebb van, oda lenne is "értelme" mászkálni az embereknek... de Paksra?
Értem a logikát, csak rossz a topic.
Kalocsa, Szekszárd, Dunaföldvár, Dunaújvárosból még simán el is képzelem h jön megy valaki... de innen?! Persze biztos hébe hóba, szökő évente valaki, de egy kirándulással egybekötve te hamarabb elhozod.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
juhiati
aktív tag
Boldogat az Outlanderekbe.
A tegnapi napra:
"Kurvára mindegy, milyen magas egy drótkerítés, a határsértő úgyis 80 centi magasságban fogja átvágni."[ Szerkesztve ]
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
DeltaPower
addikt
válasz juhiati #77576 üzenetére
Erről eszembe jut az régi mese, ami így kezdődik: "Hol volt, hol nem volt, volt egyszer 220 volt"
Részemről is boldog Ótlandert kívánok és sok intrudert
Ótlander, neked 3 vagy 5 ajtós a fijat?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #77578 üzenetére
Neki?!
6...Boldogot beléd Ótlander
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #77578 üzenetére
Neki 5, feleségemé 3.
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #77580 üzenetére
Neki is rohadt módon szorulnak a hátsó ajtók? Van a cégnél egy ilyen 5 ajtós fijat, úgy lehet kinyitni a hátsó ajtókat, ha a hátsó-felső sarkánál befelé nyomod, és közben izomból rángatod a kilincset Csak kíváncsi lennék hogy ez egyedi, vagy az összes ilyen sz@r
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #77582 üzenetére
Gyárilag igen, de ha jól tudom, már megcsinálta s.k.
-
Outlander
addikt
Nem szorul, hanem gyárilag nagyobb a holtjáték nyáron... egy kis tuninggal meg lehet oldani, meg kell vastagítani a "nyelvet"... olyan 20 perc / ajtó..
De elméletileg csak az első 1-2 évben gyárottak voltak ilyenek.
ui: egyébként ha szélén megrántva nyitod és nem belül vagy középen lassan, akkor nem kell állatkodni...
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Ki kell belőle szedni a szajrét, deformált miatta a kaszni.
-
Outlander
addikt
Ekrisztián vigyázz magadra! Kerékkulcs a lábad között legyen!
-
aXXon
őstag
Már most nem azért, hogy még én is beléd kössek De azért nincs az olyan közel 83km szerintem már eléggé messze van. Persze minden nézőpont kérdése, Zágrábhoz képest mondjuk kifejezetten közel van
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #77594 üzenetére
Persze. Légy ott a Black Cat-ben pénteken 18:59 és 19:01 között.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #77596 üzenetére
Mint mindig.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
juhiati
aktív tag
Tud valaki olcsó Lightning kábelt, itt és most és ma és olcsón.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest