Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
bsh
addikt
válasz Devid_81 #54658 üzenetére
vegyeset? vegyi gyümit? hozhatnál.
-
bsh
addikt
ez is nagyon ért hozzá biztos tele van
poresszelpár fontos doksival. -
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Honda_Fire
tag
Am2 lapot keresek PCI-e vgaval. Privátban irjátok meg ha van légyszives .
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
faragojof
őstag
"Az élet nagy igazságai" egypercesünket látták!
"Formicate Under Command of the King,,
-
fero02
nagyúr
Deltapówer, Isten éltessen!
-
Outlander
addikt
Boldog Deltapowert.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
Hőőőőjjjj köszönöm mindenkinek!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DeltaPower #54675 üzenetére
No akkó 'sten éltessen!
(bár szerencsére kicseszett fb-mentes az életem, sejtem mire is a köszöntő )4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #54675 üzenetére
Bódogot
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Devid_81
félisten
Boldog powert minden Deltanak!
...
-
M_o_g_y_i
őstag
Annyira megható, besírok...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
DeltaPower
addikt
Na ha már születésnapom van, szakértsetek nekem ingyen
Adott az asztali gépem, éjszakára mindig lenyomom az elosztót. Kb 2 napja kezdte el csinálni, hogy reggel visszakapcsolom és csak sokadik power gomb benyomásra indul, akkor is mintha ingadozna a fesz, 1-2mp-ig vibrálnak a ledek, de utána indul és megy is rendesen. A táp egy legalább 5 éves FSP 400-as, üzemóra is van benne bőven. Kondik döglenek benne vajon? Ki tudná ezt megjavítani kb rohadtgyorsan?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #54681 üzenetére
Boldogságosat beléd, ez ezeöccázadba fájt.
-
Outlander
addikt
Biztos imádja a tápod h csapkodod összevissza a 230v-al...
-
Norb3rto
őstag
-
gabe_
őstag
Nem kell éjszakára lekapcsolni róla a záramot, ennyi. (dugd át másik konnektorba)
vagy: jelzi, hogy eljött a gépcsere ideje.
[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
God Vazzeg
veterán
Kondik haldokolnak a tápban. Router kollégának add oda, hátha meg tudja javítani neked
-
M_o_g_y_i
őstag
Én is ezt mondom, fölösleges ki-be kapcsolgatni a feszkót, csak ártasz véle nekije.
Anyámék mikrója is kb. ilyen okból ment tönkre, állandóan lenyomták az elosztót, használat után, ill. éjszakára... Most vehettem nekik másikat, de mondtam VÉLETLENÜL se kapcsolgassák ezután ki-be az elosztót...DE!!! Nem mellékesen van egy kib...ott jó tápom eladó, aláírást csekk plíz.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Chaser
legenda
Meghalt az ELKO. 1-2000ft, te is ki tudod cserélni. Ez még a PNF amit anno tőlem vettél? Ne kapcsolgasd, ELKO nem szereti.
-
DeltaPower
addikt
válasz M_o_g_y_i #54687 üzenetére
Kösz mindenkinek a segítséget! Fura hogy 5+ éven keresztül bírta a kapcsolgatást, az itthoni elektromos hálózat minőségét ismerve nagyobb biztonságban éreztem a gépet úgy, ha éjszakára lekapcsolom az elosztót...
Mogyi erre a sharkoonra írhatsz egy árat (lehetőleg úgy ezeöccá közelében ), tetszik hogy csak 400-as, de moduláris.
Chaser: igen, az a PNF amit jópár éve tőled vettem. Ha lecserélem Mogyi tápjára, valszeg akkor is meg fogom műteni vagy műttetni, jó lesz tartalékba.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Old meg a beszállást.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DeltaPower #54690 üzenetére
Volt (van) HA-s hirdetés, de abból topicban 2K-t tudok engedni.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DeltaPower #54693 üzenetére
Nem gáz, megy pü. rövidesen!
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #54693 üzenetére
Én megyek Szentesre holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest