Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #44597 üzenetére
Tán rokonod?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
NoLF
veterán
ismét segítségért fordulok, hátha sikerül.
1 gb /esetleg 2x512/ ddr2 ramra lenne szükségem édesanyám számítógépébe (asus p5ld2 lap). cserébe fel tudok ajánlani egy ezeréves willamette p4 konfigot (1,6ghz) 1,280 rammal, dvd olvasóval, cd-íróval, házban, táppal, vinyó nélkül.
ma elutazom pestre, de péntek délután-szombat egész nap még itthon vagyok, nagy segítség lenne.
előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
gabe_
őstag
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
kinyírtam a topicot...
-
alázógyík
addikt
-
bsh
addikt
nem semmi ára van ezt egy jó erős hkc táppal meghajtani, 28-ból meg is áll a dolog
jó, kell még hozzá 3 darab molex y elosztó meg két darab molex - 8 tűs pcie átalakító is[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Grandep ráharap erre a jó kis ZTE akcijára?
-
Outlander
addikt
Akkor kettőt rendelj.... [link]
Egyébként néha-néha beleolvasok a topikba.... most valami nagyon hozzáértő megaszondta h ez aksi baj... most gondolom mindenki orrbaszájba rendelget hozzá aksit...
Illetve, mindig jön valaki, és beírja h ő többet ilyen fos zte akármit ő nem vesz... aztán jönnek a modik és kitisztítják a topikot... mert ilyet nem lehet írni.
Amúgy egy kicsit szánalmasnak találom, h sponzor márkáról vagy jó, vagy semmit...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
gabe_
őstag
válasz DeltaPower #44618 üzenetére
és lesz egy kétmagas p2-je ami már összesen 4magas hoppa
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #44617 üzenetére
De ez máshol is így van, meg önjelölt szakértők mindig vannak: "Mert a nagymamám keresztanyjának fiának a unokaöccsének a szomszédjának Geforce volt, és ő megmondta, hogy az jobb. Igaz, volt vagy 10 éve, de ő ért hozzá tényleg! "
A marketinges-szponzoros is ilyen, berágna úgyis a forgalmazó/szponzor. Nem védeni akarom őket, de ez mindenütt így van, a szponzorok/beszállítók/forgalmazók cuccával. Máshol lehet attól még tesztet találni róla, tárgyilagos elemzéssel. Akkor van baj, ha a rossz terméket is jónak mondják.
Egyébként meg, remélem jól megmeetingeltek.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
Megjartan Pápát is ma. Zsulijenhez csak egy kartyat kaptam. Szagszervizben 60k plusz egy napig ott kell hadjam a gepet. Itt meg tiz perc a kartya programozasa, kulcs marasa fele aron. Nagyfaluban is csinaljak de roluk nem sok jot hallottam.......
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Chaser
legenda
válasz Devid_81 #44635 üzenetére
Egyik számtechboltban kerestem 1x ventire porszűrőt, kérdem a főnökasszonyt mennyiért adják, azt mondja az micsoda, nem is hallott róla. Mondom jó, ott van a hátad mögött Azt mondja nekünk ne lenne? jól kivágta magát
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
WunderKinder
aktív tag
Ha ez a logout-on lenne, már copkodnák a művészúr facát.
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #44638 üzenetére
Te miért vagyol mostanában ilyen agresszív?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz WunderKinder #44638 üzenetére
Pláne hogy ez felelt alkatrészekből készült
szerk:
"Ezen a biciklin mindenki megnéz, mindenki irigyelni fog!" A mondat második fele igaz
Tisztelt leyla75!...bár nincs a bringán ? Üdv: - epontflimandco 2013.08.28. 17:57:50
válasz Tisztelt epontflimandco!Üdv!Sajnos nincs!De a fiam azt mondta a következőn az is lesz! - leyla75
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
1.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
alázógyík
addikt
2.
-
tibibi
őstag
1
xperia x10 mini és egy motorola defy+ eladó ha valakit érdekel sikitson árat nem írok ,mert homár topik és simán leezeöccázazátok. -
csaszi72
senior tag
Áj em námbör ván4!
Van e elado obd iro\olvaso valakinek?
Ebay-ről én is tudok rendelni jeligére........... Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest