Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #43799 üzenetére
5 ejróért vettem tavaly egy puma-t, kaszni valszeg hamisítvány, de a lencse patent
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz csaszi72 #43800 üzenetére
Szerintem a hétvégén valamikor átmászok Kecskemétre, megnézem hogy áll rajtam aztán akár üzlet is lehet belőle
Csézer: ha a kaszni hamis akkor a lencse hogy lenne eredeti? Lehet hogy jó a lencse, de attól még valószínűtlen hogy eredeti lenne egy hamis keretben
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
aXXon
őstag
Még mindig telefon. Időközben haza értem és szemügyre vettem az elhalálozott példányt.
A kérdés: van-e itt olyan keményf@szú csávó közöttünk, aki, ha rendelek új kijelzőt, meg érintőt az X10 mini Pro-hoz, akkor azt ki tudja cserélni?
Természetesen továbbra is, ha valakinek van eladó androidos telója, ne tartsa magában
Illetve ugyanitt keresek 28-as női kerékpárt is.
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Outlander
addikt
Itt mindenki fél puha, mint a 2 perces főtt tojás....
Kollégám nem rég vett egy jó állapotút 8k-ért...
Digitizer plusz plexi, nem tudom h mennyi, mert lusta vagyok rákeresni, de gyanítom h ebayes rendeléssel sem olcsóbb, mint 3-4k.... ehhez hozzá jön a munkadíj, 2k mert szereted a lovakat ... ott vagy lassan h 1-2k-al többért veszel egy rendes telefont...szaal, ez az a típus ami akkor éri meg, ha olyan adatok vannak rajta amikről nincs másolat... minden más esetben vatera,: " teszteletlen, tegnap még jó volt, egy ezresből helyre lehet hozni, de se időm, se pénzem."
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
aXXon
őstag
válasz Outlander #43805 üzenetére
Igen, igazad lehet. Egyébként bekapcsol, megy. Érintő nélkül le lehet menteni vajon az adatokat róla? Bár azt hiszem minden lényegest a kártyára mentett. A telefonszámok, meg üzik lehetnek érdekesek inkább.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #43802 üzenetére
Lehet eredeti, fac tudja, bazárban vettem, sós víz kicsit megmarta de bírja Lencse az tényleg nagyon penge. Ha replika is annyit megért
aXXon: Új A800-om van 30-ért szilikontokkal+fóliával. 2 mag, 4.5" IPS, 3G, GPS, stb
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
Le lehet cwm-ből, pont mint Wundernál is...
csak a végét nem fejezem be, én nem telepítek linuxot a végső cél érdekébe, és nem is értek hozzá...szaal majd megkérsz valakit h futtassa le a végső scriptet..Bár az sms-t vissza már nem biztos h lehet rakni, ha jól emlékszek az is egy xml fájlba van belehányva, gépen meglehet nézni, de másik telón vagy jól lesz, értsd úgy mint eddig, vagy pedig egy nagy sms lesz, ami nyitásánál összeomlik... teló függő...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
-
aXXon
őstag
SE X10 mini pro.
Valaki kicsit szájbarágósabban leírná? Légyszi!!! Mint például, hogy mire megyek egy egérrel? Satöbbi. Síkhülyetopaláma vagyok a témához....
Chaser: köszi, az túl megy a lélektani határon.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Működik vele az USB OTG, rossz hír, hogy root és egy app kell hozzá [link]
Háát.. Így ha tök gyári a telefon akkor annyit tudsz, hogy veszel egy új digitizert, és meggyőzöd mondjuk router kollégát, hogy cserélje ki neked.
Adatvesztés nélkül CWM-et nem tudsz felrakni, xperiák-ra egy flashtool nevű cuccal lehet romot rakni, de akkor az gyalul mindentMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
daninet
veterán
válasz Outlander #43815 üzenetére
Hát én x10i-t baszogattam, ott a cwm csak flashtool-al működött, amihez viszont rakott egy romot is. Namost lehet, hogy ehhez van külön cwm, utána kell olvasni. Nekem nem ez volt a tapasztalatom
De én inkább ezt próbálnám [link]
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
válasz daninet #43816 üzenetére
Ok én elhiszem, de ne általánosíts... amit te a flashtoollal feltettél az egy komplett backup lehetett vagy valakiáltal összedbott teljen firmware szintű rencccer.
A sima cwm felrakáshoz nem kell rom, mert nem része, és teljesen független a rendszertől, nem is azon a "partíción" van , és nem is kell h fusson az oprendszer.... s
Amit kipróbálnál, ahhoz kell root, busybox, és command emulátor... tegyük fel h fent vannak, bár kétlem, még akkor is be is kell pötyögni a hibás kijelzőn a karaktereket, utána meg kimásolni a kapott fájlt, amit megint csak nem tud megcsinálni, mert nem tudja lehúzni a "rolót... tehát ez egyáltalán nem fog működni, ráadásul axxonról beszélünk... a csattogós lepkét sem érti..
Mondanám h megcsinálom, de én már megjöttem az ilyenekből... már a családnak sem csinálok meg ilyeneket...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz csaszi72 #43818 üzenetére
elszopok egy fél napot, ha sokat kérek nincs pénz, ha van akkor már nem is kell a teló, a másik véglet, "fizess amennyit godolsz" ad egy öccázast és utána lifetime support, illetve ha fél év múlva tönkremegy azt én csináltam és fizessem ki...
Úgy hogy most egy darabig fél halott dolgokkal nem foglalkozok.
-
george11
addikt
-
bsh
addikt
-
Devid_81
félisten
Star.Trek.Into.Darkness.2013.1080p.WEB-DL.H264-PublicHD
Star.Trek.Into.Darkness.2013.720p.WEB-DL.H264-PublicHDMeg nem hiperfasza minoseg, de mar nezheto!
Szerk: en kerek elnezest, hogy belefjoshtam a sormintaba...had kezdjem ujra
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
...
-
aXXon
őstag
válasz Outlander #43817 üzenetére
Hát ennek a pötyögéshez van fizikai billentyűzete, a nagyobbik baj az, hogy nem látod, hogy mit meg hova. Valami olyan variáció nincsen, hogy fogom, rádugom usb-re, a pc-n lehúzom a nekem kellő adatot, majd a telefon megy a kukába? Az nem feltétlen szempont, hogy ezt később vissza is tudjam tölteni, csak legyen meg....
-
Devid_81
félisten
válasz M_o_g_y_i #43828 üzenetére
En kerek elnezest!
Nem merek minden filmes faxsagot megosztani veletek, mert nem tudom ki mennyire filmszereto...en mocskosul az vagyok, napi 12.000x kattintok a BD szekciora a "rendelo" oldalon
Majd akkor maskor is megosztom a talalatot...ennek viszont meg kell 20 perc, mert a posta lassu......
-
Rics22
tag
Srácok,lesz valahol,valami eltitkolt ,extra privát vip banzáj Kecskeméten ma?
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #43819 üzenetére
Ezzel én is itt vagyok, itthon a két laptop, egyik HP, másik Packard Bell. Egyik se a minőség teteje, és a könnyen szerelhetőség jegye alatt készült, de inkább odaadom Gyíknak, fizessék meg érte, mint hogy jófejségből két napot sz.pjak velük, mert lemarad egy kábel, és nem jövök rá, vagy esetleg félredugok valamit, és leég....
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #43833 üzenetére
Ugyanezt szoktam csinálni.
Mindjárt kiderül, hogy azért jár oda annyi hülye, mert mindegyikünk odaküldi a sült hal ismerőseit
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #43833 üzenetére
Én az ilyeneknél előre közlöm, hogy igyekszem megjavítani, de az is előfordulhat hogy szarabb lesz mint volt, ebben a tudatban hagyják nálam a cuccot
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
Jahh mellékesen bekaphassa mindenki. Kb 15 perccel ez előtt sikerült felélesztenem a motorom.
Jár mind a 4 henger, nem füstöl, nem dadog, nem durrog, nem csörög. Ebből most máááá motor lesz hamarjában"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
DeltaPower
addikt
Na Bartuccot is be kellett trollolni faccbúkon
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #43841 üzenetére
Kellemest a hasznossal, ahogy szokták mondani.
george11: nálam meg szombaton a szívató halt be, és az 1 hengerből 1 nem járt. Nem tudom mennyire probléma, de tolva gyorsabb volt aztán. Héten orvosolva, de ha gyors copást keres valaki, nálam talál.
aXXon: sült hal? Sose volt.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Devid_81
félisten
Elado szobai kondigep, akit erdekel jelezze!
...
-
Fantomas80
tag
Apróhirdetés linkelni sajna nem tudom
670 MG RAM 80-AS VINCSESZTER 128-AS VIDEÓKÁRTYA 1-2 PROCI AMD DVD IRÓ OLVASÓ ÁRA 25000FT PLUSZ VEB KAMERA
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Outlander
addikt
De jó ez a kis eső.
eeeelllssssőőő
-
csaszi72
senior tag
Tegnap megnéztem egy 323 sedan 1.5 16v Mazdát. Apám, teljesen rendben van a gép. 4 lufi, AC, ABS, villany tükör-ablak, népítéleten senki se szidja......
Lehet Mazdát veszek Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #43849 üzenetére
Húúúúúúúúúúúúúúúú
dexar Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest