Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
Devid_81
félisten
válasz george11 #42307 üzenetére
Melegfronti hatassal nem szolgalhatok!
De viszont nalunk a cegnel van egy vodor meleg, a juice-barban pl 4 sracbol 3 meleg...
Sot a nagy-nagy fonok is az, mi csak forrocsoki-kent emlegetjuk, meee hat eleg sotet szine van, de a fitness manager is az.
De van par szemelyedzo is, es van egy a masszazsosban (SPA) meg ketto a recepcion is...milyet kuggggyek?...
-
aXXon
őstag
válasz Chaser #42286 üzenetére
Pechem van.
De ha valakinek van kolcson ket hetre egy nyomascsokkentovel felszerelt gazrozsaja, azt is elfogadom ;-)
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Kerto
tag
Itt olyan dumák mennek,hogy majd lefordultam a székről bekapcsolódok én is
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
M_o_g_y_i
őstag
Csak nyugodtan!
Van pár emberke itt, akinek a kedvenc játékszere ez:Hamar ki fog derülni kiről is van szó, no velük óvatosan, de egyébként a társaság úgy nagy átlagban
normálistök hülye.Ramius: jaja!!!
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Ramius
őstag
második felvonás: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bartucc
addikt
Egyébként meg, elvagyok három napot Pesten, és arra érek haza, hogy itt mindenki bemelegedett? Mi ez homártopic már megint?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
Chaser
legenda
Vikcsi hány éve árulja ezt a kamerát? Tavaly írtam neki, épp bolti ár felett 5k-val árulta, már kapni se lehet, egy helyen láttam valami beragadt 120k-s árat, most már bolti ár feléért árulja
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
Azt az újságot itt nem ismeri senki, mert nincsenek benne faszik (ezek amúgy mind buzik ám, csak én nem, de én meg nem árulom el hogy hetero vagyok, mert kitagadnának)
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz Chaser #42326 üzenetére
Anno is ezt csinálta, hogy próbált madárnak nézni mindenkit
De igazból, amíg talál magának elég hülyét, addig neki van igaza"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
Topic killer vagyok? Akkor elsőőőőőőőőő
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Devid_81
félisten
Fogadok mindenki csipas szemmel varja az ejfelt, hogy elsozzon...aztan meg reggel teljesen kihalt a topik emiatt...
...
-
Outlander
addikt
Jó lett az új facebook...
-
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
Valszeg tobb volt mint ket oras melo osszerakni a klippet
...
-
daninet
veterán
válasz Outlander #42341 üzenetére
dettó.. még valami plecsniket is kaptam mondjuk azóta csak hosszú szarok, meg magyarra lefordíthatatlan dolgok vannak a fordítóban, úgyhogy hanyagolom
de vannak szép próbálkozások belekontárkodásra, már csak azért is fennhagytam, néha jókat röhögök rajta[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
Huuu olyan Grill cuccot rendeltem amazonrol, mihelyt megerkezik eltunok 3 napra, mindent kisutok benne meg a jegkremet is!
...
-
Outlander
addikt
Georgi, ez te vagy?! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest