Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
Ha Grande kutya lenne
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #15046 üzenetére
Fogod a multimétert, kiméred a potmétert hogy az 1-es és a nagyobb fokozatokban mennyi az ellenállata, valszeg az 1-es kivételével végtelen nagy lesz, és akkor a potméter a kuka.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #15056 üzenetére
Ebből annyit értett meg, hogy "fogod és kuka"
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #15057 üzenetére
Amúgy jah....
Nem szeretnék vele szórakozni, egyrészt azért mert nekem csak nagy pákám van, másrészről, kb olyan "bumszlikat" csinálok forrasztás címszóval, mint egy nyuszitojás...
Amúgy még multiméteres kimerés megy nekem...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
Segítsetek már, melyik az a hálózati eszköz, amivel csatlakozhatok wifi hálózathoz és egy UTP kábellel kapom a jelet? Wlan Bridge?
Lett új TV, van youtube meg minden, de 20ezer egy szaros wlan stick hozzá. Ellenben van RJ45 porta TV-n.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
Másnál is tetű lassú a péhá?
Megen nem fizettettek csak használjátok?
-
csaszi72
senior tag
derohadtúl útálom a 12 órás műszakot.
Xar idő, tegnapi program újra.
Vacsi.
előtte utána "kécskei" mézesbaraczk
fürdés
csicsika Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GrandeP
addikt
válasz daninet #15063 üzenetére
Próbáltad már bekapcsolni?
(kb minden 2 évnél fiatalabb tudja osztani osztani a fogadást )De sztem legolcsóbban egy ap képes routerrel tudod megoldani.... vagy ha valamelyik gép wifi-n keresztül kapja a netet akkor a szabad hálókarival csinálhatsz egy hidat, és így géptől kapná a tv a netet...
Ehhez ugye állandóan mennie kell a gépnek...
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #15068 üzenetére
nade az ap pont az ellenkezője. Ott wan porton kapja a jelet és osztja szét. Nekem az az eszköz kell, amivel kapcsolódok egy hálózathoz és LAN-on leosztja
ez a TV annyira rossz helyen van, hogy esélyem sincs utp-t vezetni oda. Pedig nálunk rendesen van kiépítve hálózat, 8 gép UTP-n a lakásban plusz két wlan azoknak akik nem kapnak szabad portot
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
válasz daninet #15069 üzenetére
Hogy a klasszikust idézzem..
Te, nincs ott valaki értelmesebb a telefonnál?
Az ap-nek nem feltétlen kell wan porton kapnia a jelet, simán tud "routuolni"...
Ugyanúgy rácsatlakozik a wifire mint egy sima eszköz, csak ugye képes tovább osztani... ezt ma már sztem az összes tudja... de h a legolcsóbb tp-linkek tudják, az 100%.
Szóval mennyé be Gyíkbótba és vegyél le egy routert a polcról...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz daninet #15072 üzenetére
Akkor vagy nagyon régi és nem tudja vagy nem tudod beállítani...
Egyébként nem értem, ha esélytelen a tvhez a kábelt elvezetni, akkor h akarod kábellel csatlakoztatni?!
Vagy a tv tetejére akarod rakni a routert és onnan a tv-be, egy méter közeli kábellel?
Amúgy tp-link repeaternek hívja ezt az opciót, de a többi is hasonlóképpen hívja a menüjében.
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #15073 üzenetére
"Vagy a tv tetejére akarod rakni a routert és onnan a tv-be, egy méter közeli kábellel?"
jjjaa. Így készül a zócsó wireless stick De nem a tetején lesz, mögötte, csak az antenna látszik majd ki.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Jeti1
tag
Melyik boltokban lehet méretre vágott CAT5e UTP kábeleket venni? Csatlakozók is kellenének a kábelek végére. Több kellene, különböző méretben, de nem vagyok biztos abban, hogy minden számítástechnikai boltban csinálnak kábeleket egyedi méretben.
[ Szerkesztve ]
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
george11
addikt
Hát, pedig látod ide igen genya emberek írnak ám
(szerintem gyíknál kapsz mindent, legalábbis kinézem belőle, hogy van krimpelőfogója)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
OTee
aktív tag
-
OTee
aktív tag
válasz DeltaPower #15089 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehoooooooooogy!!!!!
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
daninet
veterán
válasz WunderKinder #15092 üzenetére
azé a lézeres szemmértékkel vigyázz mer az komoly dolog
-
bsh
addikt
e
"Ilyen biost még nem láttam. ACPI Bios"[ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
-
george11
addikt
Ha látsz a közelben egy fekete Fiat GrandePunto-t, akkor FUSSSSS
(vagy egy hétig terpeszben fogsz járni )chipi-85: hát itt vidéken inkább a szívlapát a szokás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest