Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz bartucc #12100 üzenetére
De legalább lesz mivel megmosni a hátát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
chipi-85
senior tag
-
alázógyík
addikt
Délután, 17h után Wunderbácsival megiszunk pár sört a DOMINÓBAN.
Akinek van kedve, csatlakozzon.Van egy eladó AMD X2 4200+ AM2 procim, gyári hűtőjével.
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
Nyertél, köcsöggyík.
Többiek meg tessék jönni sörtöt inni.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz WunderKinder #12108 üzenetére
mennék én, de ki viszi haza a marist
meg utána engem"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Bjørgersson
félisten
válasz chipi-85 #12102 üzenetére
Ilyenkor csak azt sajnálom, hogy a kocsi törik össze a fogyatékos helyett.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
george11
addikt
válasz GrandeP #12103 üzenetére
Sebességfüggő szervó ebben a fotalicskában.
Simán elég volt a kormányzás, csak sok lett a tempó, és kitolta az elejét"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #12108 üzenetére
Mit nyertem?
19"-os wide tuneres LCD monitor-tv eladó, HDMI/USB/Scart/RGB/.... csatlakozókkal.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #12115 üzenetére
Jöhet.
-
DeltaPower
addikt
Előbb felhívott egy pesti szám, hogy kész a vízvágásos felirat amit rendeltem. WTF?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #12117 üzenetére
erre azt kell válaszolni, hogy most kaptál értesítést és sajna a szöveg nem jó, és változtatni akarsz rajta
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
GrandeP
addikt
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
Csávolyon megdőlt a napi melegrekord, 40,4 fok volt. Csodálatos...
-
csaszi72
senior tag
aXXon-nak
jó utat Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
alázógyík
addikt
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Honda_Fire
tag
Szivattyuk :
Laing DDC1-plus T 4,5k ( 18w, fordulatszám visszajelzés, 12 volt, molex )
Laing DDC1-p T 4k ( 10w, fordulatszám visszajelzés, 12volt, molex )
Laing DDC1-p 3,5k ( 10w, 12volt, molex )
Laing DDC1 3k ( 10w, 12 volt )Ha kell valakinek vizhütéshez
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz george11 #12140 üzenetére
Mint amikor tesôm egy nagydarab barátnöjével elmegy diszkóba. Még utközben megkérdezte két srác, merre mennek? Hát bulizni. Mire az egyik: Na de terhesen?!
U.i: telefonról írok, ezen nincs helyesírás ellenörzö, és orvosi papirom is van róla. Kérem senki se cseszegessen ezért.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
chipi-85
senior tag
Itt a példa, hogy a lányok szeretik a Cooky-t! [link]
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz GrandeP #12146 üzenetére
(amúgy ha véletlenül "jófej" olvassa el, és érti a humort, lehet még belőle azé' valami)
Meg amúgy sem vagyok egy nyálazós-puncsolós típus, ha adnak adnak, ha nem nem.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
GrandeP
addikt
válasz M_o_g_y_i #12147 üzenetére
Itt sem a humort, sem az íróniát, sem értelmes érvelést nem ismerik.... nem is tudják elképzelni hogy mi lehet az...
Szóval ezt most nem gyengén becoptad...
LOOOL
És igen meg is jött a válasz... kb 2 perc míg megtalálja a topikot és be lesz írva h figyelmeztetve lettél...Eddig is lehetett volna, de egyéni elbírálás lesz.
[ Módosította: koxx ][ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #12149 üzenetére
Nekem sem adtak anno, mert még hiányzott asszem 2 hetem.
Aztán utána megint lett volna "egyéni elbírálás", és belesz@rtam, mert tiszta dedó
2012-ben, ha ez valami különleges szolgáltatásnak minősül, akkor jó nekem az egyenarc isA sör jobb hidd el
mod: Ki az a Koxx ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest