Hirdetés
Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz TeeBee73 #31453 üzenetére
Na hogy törne el az ujjad! A bordád már el van. Neked mindegy....
Most indulok dokihoz. Papírokat, beutalókat kell kérnem a felülvizsgálatomhoz. Most nem sok huzalmam van átszaladni hozzád... De estére csak lebélyegzek a Kerékben... Az első kanyar a te egészségedre gurul, esküszöm!"Formicate Under Command of the King,,
-
-
alázógyík
addikt
Van egy eladó Alpenföhn Brocken hűtőm, dobozában, minden tartozékával...
Info: [link] -
george11
addikt
Na megyek főzni ...
A tegnapi kaja is kirobbanóan jó lett"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
akom
őstag
-
daninet
veterán
Mit lehet csinálni azzal, ha minden héten felhív egy random kecskeméti nyelviskola, hogy tanuljak nyelvet. Ha kérdezem honnan van meg a számom, azt mondja "speciális adatbázisból dolgozunk"
Nyilván valaki eladja a számomat, de ötletem sincs kicsoda, és miért pont nyelviskoláknak. Hogy deríthetem ki? Vagy ez innentől szopóroller?
akom: ennek nincs is segge
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Robaj
addikt
Van-e valakinek eladó gáztűzhelye? Használt is jó, de menjen.
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #31473 üzenetére
Megkéred őket, hogy a speciális adatbázisukból speciálisan a te speciális számodat töröljék kifele, ellenkező esetben speciális bánásmód bézbózütővel és análintruderrel.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #31475 üzenetére
a telefon könyvben is benne vagyok, pont úgy mint ti..
itt arra kellene tipp, hogy derítsem ki melyik cég osztogatja a számom és felhívni őket, lebaszni és kitöröltetni magamdeltapówer: a forrást kell megölni
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
mcs
veterán
Eladó motyók:
Kingston 4 gigás DT100 G2 fekete pendrive, 1 hónapig használt, 1 év Balais garral - 1000 Ft
Philips SHE1350 fülhallgató - 500 Ft
Pioneer SE-M290 fejhallgató - 3000 Ft
3 darab Energizer akksi AAA (mikro ceruza), 1000 mAh, NiMh - 500 Ft/db
Sigmatel usb infra adapter - 500 Ft
Normál USB hosszabbító kábel, kb. 1,5-2 méter - 200 Ftszerk.: aki akar, picit alkudhat
[ Szerkesztve ]
-
-
GrandeP
addikt
Gyík!
14:20 óta telepíti a saját, gyári eredeti BF3-as lemezét... és még most is csak ott jár, h Mozilla Firefox plugint telepíti... de még mindig nem játszott vele...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
ez a kettő már sokkal jobb
Eszem faszom megáll a TréHóm-tól... Vettem gyíktól annó fasza 15m-es UTP kábeleket (reklám helye) és ott volt barátnőmnél eddig. Ma megyek, hogy megcsinálom a hálózatot, erre mit látok, be van építve a drót az IPTV-be.. a poén, hogy az bútorok mögött végig volt fektetve az UTP kábel. Ezek a buzik eljöttek settop boxot telepíteni drót nélkül, kihúzták a bútorok mögül a kábelt és azt használták leltáras papíron meg ottvannak a drótok is
ehhez kell pofa bammeg... így egy-két hét után persze már hiába reklamálnék... a csaj persze meg nem értette mi van, gondolom ezért használták ki...Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest