-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pogácsa80
csendes tag
válasz ronin s8 #21274 üzenetére
de ez ugye nem önmagában az újhullámos világos pörkölésre vonatkozik? most iszom életem első Has Bean kávéját (egy kenyai) ami jó, de tényleg iszonyú gyorsan döglik (bedöglött). Miközben sem a Casino Mocca, sem a Lucky Cap kávéinál nem tapasztaltam ezt.
következtetésem: a Has Bean leszarja a home baristákat
lehet, tüntetni kéne a londoni pörkölő előttKérek 20kg zaccot! Biztos, hogy nincs több? Akkor most kérek egy duplát!
-
-HajTömeg-
őstag
válasz ronin s8 #21274 üzenetére
Hm,akkor engem is az érdekel,hogy ez a hamar megdöglés az összes alulpörköltre jellemző ?
Ha nem is ilyen gyorsan, de gyorsabban döglenek,mint a sötétebbre pörköltek?
Csak mert hasonlót én is észrevettem a világos pörkölésű Monterosa kávéknál.
Kb a nyitás után 1 héttel már gyanús volt nekem,hogy döglődik, de arra gondoltam mivel a konyhában tárolom lehet túl magas neki a tárolási hőmérséklet.
Ami még érdekes,hogy most nemrég vettem Monterosa Yirgát, ami a kedvencem.
Egyrészt nagyon picikék a kávészemek, nem tudom,hogy ez csak most tűnt fel vagy eddig nagyobbak voltak,de érdekes .
Mindig hűtőcsapolok, de ehhez egyszerűen nem tudok eléggé lemenni, hosszas csapolás (5-6mp) után is olyan,mintha picit megégetném, sötét a crema, és a klasszikus sárgabarackos ízt se tudom kicsikarni belőle.
Pedig lefolyásra szép, az alapján minden rendben vele, sőt még az eddigieknél vastagabb is a crema.Baloldalt Pacicif La Piazza, jobboldalt a Monterosa Yirga
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error