Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz #72961024 #934 üzenetére
Most nem emlékszem hirtelen, de volt a Szarvasinak egy pumpás gépe, ezek szerint azt használod? Nagyon izgatott pár éve, lévén hazai gyártmány, de végül lett a Jófogásról egy még garis kis DeLonghi E155. A többi gépük is (forralós) elnyűhetetlen, bár a víztartályból nem tudom, az állott szagot mivel lehet eltüntetni...
Na de visszatérve a presszógépedre, valaki fentebb említette a hőstabilitást, ezt azzal is közelebb lehet hozni, ha egy fél órával előbb bekapcsolod a gépet. Trükk: kapcsold be a gőzölőt, ekkor felmegy akár 150 fokig a hőmérséklet; ekkor hagyod visszahűlni, de addigra elég jól átmelegszik a gép. Az átfolyás miatt (szobahőmérsékletű vízzel számolva) azért a 90 fok körüli bojlerben lévő víz és a helyiség 2x foka között még mindig elég sok a különbség. Az előmelegített csésze is segít; a kávézókban a gépek tetejére vannak téve a csészék, ahol akár 50-60 fok is lehet. Ehhez egy kis trükk: a gépedből küldj bele vizet, s az addig maradhat, amíg a csapolást meg nem kezded. Ezekkel már nyersz pár celsisus fokot.
HajráMindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Magisk
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest