Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A játékban a címszereplő, elmeállapotukat tekintve nem éppen egészséges úriemberekkel vállvetve merülünk el a számukra nagyon is otthonos bűn világában. A történt mozgatórugója az, hogy a halálsorról frissen kiszöktetett jómadarainknak három hetük van arra, hogy visszaszerezzenek egy halom pénzt, különben a helyi bűnszervezet, a The 7 megöli Kane feleségét és lányát, ugyanis a családapát vádolják a szajré meglovasításával. Az idő tehát szűkös, a finomkodásnak pedig nincs helye, így rengeteg akciónak nézünk elébe a pénz utáni hajszánk során. Egyrészt megfordulunk egy jól őrzött bankban, menekülünk majd a rendőrök elől, sőt még a Távol-Keletre és a napsütéses Havannába is ellátogatunk. Mindeközben pedig árulások, csavarok és Lynch mentális problémája miatt brutális jelenetek görgetik előre az izgalmas történetet.A játékmenet szempontjából természetesen elsősorban a fegyvereinkkel érvényesíthetjük az akaratunkat, a rendelkezésre álló mordályokból pedig egy egész arzenál vár arra, hogy kipróbálhassuk őket. Ezen felül van lehetőségünk arra, hogy másodmagunkkal, kooperatív módban teljesítsük a missziókat (ekkor a másik játékos Lynchet irányítja), illetve multiplayer módot is kapunk, ami, akárcsak a történet, szintén a pénz és az alvilág sunyi emberei körül forog. TPS módban játszhatjuk végig ezt a pszichopata kampányt Kane bőrébe bújva. A játékot 2007 november 23.-án adták ki mindhárom platformra. Futtatáshoz szükséges Games for Windows live account is ami nem éppen jó pont manapság, mivel a support eléggé elérhetetlen és elmaradott. Egy kis bemutatás az IO Interactive dán csapatról, mely 1998-ban alakult. Hitman: Codname 47 játékukkal nagy sikert arattak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papi74
aktív tag
Hello
Valaki tudja esetleg hogy azon a pályán hogy kell átmenni ahol egy helikopter folyamatosan lövöldöz.
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
-
Sish
tag
Amúgy szerintem a történet az egy nagy rakás sz@r... Meg a vége... hát arról ne is beszéljünk. Tök mindegy melyiket választod mert mindegyik rossz lesz Tiszta Dead Rising... Csak ott több a választásod
[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!
-
TazLeacher
nagyúr
Ha valakinek megvan eredetiben a játék, kukkantson be ide!
Ja, most 990 Ft a Galaxisban.
[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
hello
vki tudna segíteni a live regisztrálásban?
üdv: olloczky
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
olloczky
senior tag
kösz már megoldottam..
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
G4ga
őstag
egy hiba jelenség miatt érdeklödnék.
Adott játék, a profilba lévö gépen.
Inditás után változó idöközönként kifagy.
Ami lényeg:Win 7 64bit.
Legfrissebb driverek : Ati 10.1 cataliszt , alaplapi driver, hang és stb.
Már letöltöttem mindent, Visual C++, uj live-ot, DX-et stb...Egy egyszerü hibaüzenetett kapok, hogy ha talált a Microfos megoldást a hibára szolnak!
Valaki találkozott hasonlóval?
-
kodaek
tag
Sziasztok! Nekem win 7 64bitesen azt írja ki, hogy a program leállt vagy valami ilyesmit..mi lehet a baj?
-
törölt tag
Elkezdtem tegnapelőtt, ez valami toszott nehéz még Aspirin fokozaton is. Ráadásul mi ez, hogy csak Chapterek végén ment? Scene-ektől miért nem folytathatom? Csomószor kereszttűzbe kerülsz, nem tudsz mit csinálni. Az ilyen kis hülye hibáktól
Amúgy zseniális lenne, jó a sztori, a karakterek is, de basszus fél óránként kivágnám a gépet az ablakon. -
Polllen
nagyúr
Üdv,
valakinek sikerült elindítania ezt a játékot 64-bites win 8.1 pro alatt?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nobela
senior tag
Na sikerült!
Telepítsd fel a Games For Windows Live Client-et.
Nem kell beállítani benne semmit, ha fent van akkor simán elindul a gameEGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest