Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz #81556480 #1107 üzenetére

    Elsőre 2-3 hét és valószínüleg egy öreg csókossal küldenek majd ki, aki mindenért cseszegetni fog, mintha tudnod kéne, és nem most tanulnád (kb mindig ilyenekkel futok össze, pofáznak össze-vissza, de egyszer se mondják el mit is kéne csinálni)
    Levonások azért vannak, mert szabott kilométerrel mész, és ha többletkilométered van, azt levonják. Ahogy a túlfogyasztást is. Ha olyan helyen tankolsz, ami drágább mint itthon, azt is szeretik levonni. A kettő közti különbözetet.
    Írd fel, ha valahol gyorsabban hajtottál, és úgy gondolod bemértek. Ha a haverját mérték be, megpróbálják mással kifizettetni, és ha nem emlékszel, akkor bukta, rádveri. Vagy kérjél papírt, különben simán bemondja, hogy itt meg ott voltál, traffipax bemért, levonjuk, aztán nincs fizetésed.
    Biztos mondani fogja, hogy vezess túl, munkaidőn, meg mindenen, de ha elkapnak, csak te fizetsz. Maradj szabályos, erről idővel leszoknak.
    Jó dolog nincs. Van állásod, meg fizetésed. Ennyi.
    Az autók szét vannak hajtva. Enyimbe van 165000 km és nem lehet váltani. A szervíz egy kalap sz@r. 11kor bementem pótot javíttatni, és mire eljutottam a szerelőig 16 óra lett.
    Az irányító mivel új vagy, 4-5 hétig is kint fog tartani, ha egyedül leszel. Pláne kezdőként úgyse mersz rászólni, meg vastag a pofájukon a bőr, elhajt a fenébe, hogy nincs fuvar magyarba, és maradsz kint.
    Ja minden kamionsofőr alkoholista. Eddig egy emebrrel találkoztam, az egyedül nem. Ahogy megáll, már a pálinka meg a sör az arcába.
    Ha van még kérdésed, válaszolok, ahogy az időm engedi. Most csak azért vagyok itthon, mert a pót szervízbe van amugy belgiumba lennék.
    Fizut azért nem mondok, mert az anyacég, meg a kisvállakozások eltérően fizetnek. Csak kilométerre, vagy kilométer+alap, tehát eléggé összevissza van, ezt csak akkor tudod pontosan, ha beszélsz valakivel a cégtől ahova mész.
    Személy szerint csak azért vagyok itt, mert kellett egy állás, és jött a tél. Ahogy lehet, megyek is innen. Szívem szerint nem ajánlanám, még rutinszerzésre se, mert nem baráti a hozzáállás, hanem gyökerek. Viszont valahol el kell kezdeni, és máshova kezdőként nem fognak felvenni.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák