Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz azbest #2507 üzenetére

    A mainstream azért nem a k+f körül babáskodik, amit te kepviselsz arra nem lehet az oktatást építeni, mert jobbára vagy szakbarbár vagy csak 1-2 szűkebb területhez értő embert köpne ki az intézmény, a diploma viszont - elvileg - ennél több kell legyen.
    Az egy másik történet, hogy az államnak miért nem célja - vagy van-e helye az államilag támogatott képzések között - egy ilyen vagy ehhez hasonló lecsupaszitott vagy épp certi centrikus formának.

    Amit a tandijrol írsz fura, mert a gyerek épp úgy jár a bgf-re, hogy kredit arányos tandíjat fizet. Egyébkéntha elfogytak az államilag támogatott féléveid az ha jól gondolom azt jelenti, hogy addig tanulói jogviszonyod volt, így viszont az adón elég sokat spóroltál amit vissza lehetne forgatni, hogy befejezd a sulit. (persze amikor már megvannak a lehetőségek penzkeresesre anélkül is kevésbé vonzó ez az irány ez érthető)

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák