Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Tapsi #2041 üzenetére

    Ez is rá világít arra, hogy cég méret, jelleg és cégkultura függő hol mik a szokások.
    A bérsávval se mondtál újdonságot, nem azt mondtam, hogy szent Grál, de egy támpont, tudod, hogy miben mozogsz.
    a saját és kollégáid teljesítményét felmérve (projektek száma, mérete, komplexitása, stb.) be tudod lőni - a többiek bérének ismerete nélkül is!!), hogy ahol a kategóriában van a béred és ahol a kategórián belüli rangsorban állsz az összhangban van - e.
    A bér kidumálás esetén szankció mint standard szöveg szerintem minden multinál benne van a szerződésben aztán, hogy hol mennyire veszik komolyan változó.
    Azt meg ugye egyikünk se hiszi el, hogy az elv3gzett munka és annak profit termelő képessége alapján kapják kizárólag a bérüket a munkavállalók :N
    Azt már meg se említem, hogy nyugati allasportalokon bérrel van meghirdetve sok pozíció ott mégis mi a lópéló titkos? :)
    A kategória kialakítása pedig el van szúrva nálatok (csak nem t-csoport) mert összeköti a munkakör megnevezést a bér kategória val. Simán lehetne szagértő a munkakör, de csak mondjuk AA a kategória.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák