Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    HUH bakker. Keményen nekimentetek a tanároknak. Ahogy kiolvasom a nagy része multis IT/projekt terület illetve egyéb infos legény (tisztelet a kivételnek).

    Csak pár kérédem lenne hozzátok:
    1. ha jobban tudnátok csinálni, miért nem csináljátok?
    2. ha szar az oktatás, miért kerestek ennyit és miért köpköditek azokat, akiknek hála ott vgytok? (esetleg frusztráció)
    3. értem, hogy szalad a szekér, de a visszafogottság nem ártana, mert egysze lenn egyszer fenn..
    4. van-e majmolt nyugati illetve keleti tapasztalatok oktatás terén (NINCS, mert ha lenne lapítanátok. Drága és szar összefoglalva pár kivételtől)
    5. oktatás anglia illetve IT és bérkritika is egyben, még mielőtt mindeki zseni ezen a területen. Magyar oktatás 2-3-as jegyek és pincér szakképzés. London programozás főiskola elvégezve ESTIN, egyik legnagyobb játékcégnél fejlesztő munka 3 év tapasztalat bónusz nélkül 2000 font nettó, ami 720k. na ez egy életút volt. Emberünk vallja, hogy szar az oktatás itt, mert ott programozó lett:) Szerintem meg szar az oktatás és azért lett programozó, illetve betanították gyárimunkásnak a gép előtt. Ennyi elég ehhez

    Naszóval. Mindeki váalszoljon akár magának és kis alázat szerintem, még mielőtt leszarozzuk az összes tanárt és oktatási rendszert ami INGYENES. Próbáljátok ki külföldön írni olvasni sem tanul meg de azt legalább 300-400 EUR+-ért:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák