Új hozzászólás Aktív témák

  • martonmiklos

    tag

    válasz justmemory #1047 üzenetére

    Nem tudtok ti örülni semminek. :DDD

    Egy ismerősöm volt ő a következőkről számolt be:
    - Kiscsoportos event volt kb.12-en voltak.
    - Hoztak Sony mobilt, lehetett megtapizni, fluid élményről számolt be. demózták rajta az Androidos Google Maps appot és az is pengén ment. Nyilván ez objektív dolog (ki mihez van szokva). Nem tudom most pontosan milyen telót nyúz a srác, de valami high end Samsung rémlik. Régen N9-e volt.
    - A Sonys témával kapcsolatban azt mondták, hogy nem ők keresték meg a Sonyt hanem a Sony őket, (ami szerintem igen érdekes). Tehát azért van ilyen konstrukcióban árulva a dolog, mert a Sonynak van valami szerződése a Google-al, hogy csak Androidos telót árulhat.
    - A jelenlegi felhasználói bázis ezres nagyságrendűre tehető.
    - Az orosz vonalról gondolom mindenki hallott már, ami érdekesebb az a Dél amerikai (asszem bolíviai vonal): a cég akikkel kapcsolatban állnak ~600 fős fejlesztőgárdával rendelkezik, ami szerintem duplája/háromszorosa a Jolláénak. Ha kijönnek telefonnal a bázis duplázódására számítanak.
    - Az Intexes sztori bebukott (ezt gondolom láttátok/hallottátok). Egyrészt az Intex elbukott valami szabadalmi pert, másrészt a Volte hiánya nagy érvágás volt.
    - A CEO valami régi Nokiás bútordarab (ki gondolta volna). Kérdezték a régi dolgokról, hogy pld. a symbianos csoport mennyire gáncsolta a maemot (erre nemleges választ adott) meg ilyenek. Valahogy úgy lett lezárva a sztorizás, hogy majd egyszer valaki ad ki egy könyvet belőle, ha már elég idő telt el.

    Kb ennyi jutott most eszembe a tegnapi élménybeszámolóból.

Új hozzászólás Aktív témák