Új hozzászólás Aktív témák

  • pingwin92

    aktív tag

    válasz TheMarci #65455 üzenetére

    Ja, igen ez lemaradt:

    A tweak feltelepítése után, mikor legközelebb beléptem a Cydiába, feldobott egy ilyen üzit, hogy van egy félig feltelepült tweak, és e kettő közül választhatok:
    - átmenetileg mellőzöm
    - erőszakkal letöröltetem vele
    Azóta próbáltam már mindkettőt, meg letörölni a Cyidából, ami sikerült is, a Cydiában nem volt mellette kis zöld pipa, de a homescreenen ott maradt.
    Viszont szerencsére ez az AppAddict nem igazi Cydiás app, mivel volt rajta kis 'x', amivel tudtam törölni.
    DE: egy reboot után megint ezt csinálta. Szóval lehet, hogy nem ez kavar be.

    JA, és másik érdekesség:
    Megnéztem a Cydiában az AppAddict filesystem content-jét, és annyit írt, hogy:
    var/mobile/Documents/AppAddict.app (vagy mit)
    És megnéztem, nekem ott nincs is olyan Documents mappám...
    Na, ez meg lehet, hogy az én hibám, mert csináltam az egyetemi cuccaimnak egy Dokumentumok mappát, hogy ne keveredjen. És így a szorgalmi időszak végén lehet, hogy mikor le akartam törölni, mellényúltam, de már az is bő 1 hónapja volt, úgyhogy a f*szom se emlékszik már arra.
    Kipróbáltam amúgy azt is, hogy akkor létrehozom neki a hülye Documents mappáját, aztán próbáltam mindenféleképp feltelepíteni, törölni, reboot, respring, minden, mi szem-szájnak ingere, de semmi. Vagyis de: valamelyik fázisban újra eltűnt a Documents mappa; (valószínűleg) a Bermuda-háromszögben. :DD

    Egyébként a legutóbb feltelepített / frisített tweakek között leginkább olyanok vannak, mint pl. Cydia Substrate és társai. Most ezt pl. nem szívesen törölném le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák