Új hozzászólás Aktív témák

  • Carasc0

    őstag

    Sziasztok!

    Lassan 8-9 éve hogy az életembe is betört a mobil kütyük haszna. Az okostelefonok világába 1 éve léptem be, mikor megvettem a Xperia T-t. Nos szép és jó, örültem is neki. Testvérem is úgy volt vele hogy Android egy klassz cucc, még regélt is róla hogy legyen nekem is Androidos kütyü. Viszont hamarosan megkóstólta a Iphone világot és az Android törlődött az életéből. Én viszont elégedett voltam az android világával egészen mostanáig.

    Tesóm sokat mesélt az Apple nyújtotta megbízhatóságról és az olyan egyedi mobilos ötletekről amiket más cég ellop és felhasznál. Én is elkezdtem olvasni az Androidról és rájöttem hogy akármilyen szép meg szabad, azért a megbízhatóság csak az Iphone-nál létezik mint valós fogalom.

    Amire kiakarok lyukadni az az, hogy egy mobil készülék ami a mai telekommunikáció alapeszköze, legyen igen is megbízható és legyenek olyan szolgáltatásai ami szinte bárhol, bármikor használható, kényelmes és gyors. Akárhogy nézem ez megint az Iphone-ra igaz. Tehát kicsit érdekelni kezd a dolog hogy érdemes-e váltanom. Nos az ár az tényleg riasztó, kivéve ha a céljaimnak olyan készülék is megfelelő ami nem épp a legfrisebb. Így nekem szerintem egy Iphone 4S is jó lenne, de nem tudom hogy:

    - Mennyire időt álló? (Nem akarom hogy megveszem, 2 év múlva pedig a tetris alapú kommunikációs program sem fut el rajta)
    - Tudom hogy az IOS támogatottság is véges, de vajon megbánom-e mondjuk 2 év múlva hogy nem fut el a telcsin tegyük fel az IOS 10?
    - Inkább várjak jövőre és akkor Iphone 5-ös széria? Bár akkor várhatok örökké, mert jövőre azt fogom mondani hogy várok még 1 évet és akkor Iphone 6... stb.. stb...

    Teljesen új vagyok az Apple világában, úgy hogy teljesen kezdő vagyok.

    Előre is köszönöm. :R

    [ Szerkesztve ]

    Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Új hozzászólás Aktív témák