Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz balage25 #318200 üzenetére
Megvan még a Samsung telefon? Ott a jegyzeteket szinkronizáld a Google felhasználófiókoddal majd iPhone-on a levelezőnél ugyanazt a felhasználót használva lépj be és szinkronizáld, elvileg ennyi. A másik megoldás, hogy Samsungon levélben elküldöd, majd iPhone-on megnyitod. Ha ezek megvoltak, akkor más ötletem nincs, egyelőre.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
balage25
senior tag
-
blakey
titán
válasz balage25 #318204 üzenetére
Ezt olvasd át.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sungoo
addikt
Srácok, ha Revolut kártyát adok a tárcához, ezen kívül van még valami teendőm?
-
addikt
válasz balage25 #318204 üzenetére
Én is alapvetően burgatshow elképzelését gondolnám ezügyben.
Még a Keep-et is ki lehet hagyni a folyamatból, ha PC-n el tudod érni webes felületről a Samsung Note-okat.
Nyitsz kettő böngészőablakot, egyikben a Samsung Notes, másikban az iCloud-os Jegyzetek, egyik a monitor bal felére helyezve, másik a jobb felére és átmásolgatod kézileg a jegyzeteket.Még azt a hibalehetőséget is kizárod ezzel, hogy esetleg valami működő algoritmus nem minden jegyzetnek a tartalmával “bírna el” és nem is értesítene róla, hanem egyszerűen csak hiányosan másolná át a jegyzeteket.
-
balage25
senior tag
válasz blakey #318205 üzenetére
köszi kipróbálom a samsung cloudból közvetlenül az icloudba.
Ezen már túl vagyok és sok másikon is. Azért jöttem kérdezni, mert nem találtam műküödő eljárást a problémámra.
A linkelt oldalról:
Part 2 How to Transfer Notes from Samsung to iPhone in One Click
A mobiletrans programot, nem szeretném használni, túl sok kacatot tettem már fel eredmény nélkül. Ha azt mondjátok működik, akkor felrakom.Part 3
Method 1: Transfer Notes from Samsung to iPhone via Google Sync
nem értem az egészet, nálam úgy van, hogy a samsung accounttal lehet csak a Samsung notes-ot szinkronizálni a google fiókkal nem. Az iPhone pedig nem eszi a samsung accot.Method 2: Transfer Samsung Notes to iPhone via Email
nem tudom milyen formátumot eszik meg az apple jegyzetek app. Nekem egyiket sem. Így hiába küldtem el.Part 4
Method 1: Move Samsung Notes to iPhone via Dropbox App
túl sok kacatot tettem már fel eredmény nélkül. Ha azt mondjátok működik, akkor felrakom.Method 2: Use Google Keep to Transfer Samsung Notes to iPhone
felraktam, de képeket nem tette át másoláskor. Vagy olyan formátumban megy át, amit nem lehet utána szerkeszteni jegyzetekben. pl. PDFMethod 3: Samsung Notes Transfer to iPhone via the Google Drive
nem tudom milyen formátumot eszik meg az apple jegyzetek app. Nekem egyiket sem. Így hiába küldtem el.Method 4: Samsung Notes to iPhone via OneDrive
túl sok kacatot tettem már fel eredmény nélkül. Ha azt mondjátok működik, akkor felrakom.Method 5: Copy Samsung Notes to iPhone on iCloud.com
nem tudom milyen formátumot eszik meg az apple jegyzetek app. Nekem egyiket sem. Így hiába töltöttem fel.Több más opciót kipróbáltam, de egyik sem viszi át a képeket, vagy átviszi, de akkor nem lesz szerkeszthető a jegyzet. Vagy egyesével ki kellene mentenem a képeket és visszamásolni a szöveg közé, de ezt sem látom járhatónak egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
balage25
senior tag
válasz burgatshow #318215 üzenetére
Nem találom a weben én sem sajnos, így ez is kilőve.
-
blakey
titán
válasz balage25 #318214 üzenetére
Az iPhone jegyzetek ezeket ismeri:
.txt
.rtf
.rtfd
.html[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz burgatshow #318215 üzenetére
Én csak gondolom vagy feltételezem, hogy a naaagy Samsung Notes app elérhető webes felületről is.
Ha ez nincs így, akkor a Samsung Notes egy szar (szvsz).De legalábbis DEX alól elérhető szintén úgy a Samsung Notes, hogy mellette iCloud Jegyzetbe könnyedén lehessen oda-vissza dolgozni vagy nem jól képzelem el?
————————————
@dnelb: Ezzel most azt írod, hogy kizárólag Samsung laptopokról lehet csak elérni a Samsung Note-okat?
Ennyire suttyó nem lehet a Samsung! 😁Még az Apple is megtehetné, hogy minden csak MacOS-en legyen kizárólag használható, belőlük ugyanúgy kinézném (Safari-val mondjuk meg is tették már időközben).
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Asszony már egy hónapja használja az iPhone 15 pro maxot de egy két dolog nagyon idegesíti. Az egyik, hogy a billentyűzet mérete kicsi! Lehet valahogy állítani a méretét ( ez igazából engem is érdekel de szerintem nem lehet mert még sosem találkoztam ilyen lehetőséggel) ? Gboard billentyűzetet használja.
-
addikt
válasz Djuree #318190 üzenetére
Ha gondolod, kipróbálhatod a Microsoft OneDrive-ot is (ingyen 30GB), ahogyan Zsolt,72 egyik korábbi hozzászólásában is javasolta.
——————————————
@balage25: ugyan én nem nagyon segíthettem semmit, mert én is csak találgattam, de örülök végül a sikernek! 🙂
[ Szerkesztve ]
-
lanw
aktív tag
Sziasztok,
Valaki kölcsönzött már eszközt az apple self service-től?
To be or not To be
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy használt 13 minit 90%-os akksival. Ma ránéztem, 640 ciklus van benne. Ezek alapján fura a 90%, szerintem jóval kevesebbet kellene mutatnia. Na de mindegy, nem is ez a kérdés.
A tapasztalatotok alapján 640 ciklus az már csere érett nagyon?
Egy napja tesztelem a készüléket és azt a furcsaságot tapasztalom, hogy 80% fölött nagyon belassul vagy meg is áll a töltés. Az optimalizált töltés ki van kapcsolva, tehát amiatt nem kellene. Langyos-meleg a telefon töltés közben, extra melegnek nem érzem.
Lehet már annyira öreg az akksi, hogy ezért nem tölti már 80% fölött csak extra lassan? Más is tapasztalt már ilyet?
Cseréltetni ha gyári akksit akarok és megbízható munkát, hova érdemes elvinni, hogy normális munkát kapjak a pénzemért? Gondolom BP-re kéne felvinni és ott időpontot kérni és megvárni.
Köszi!
-
Rage47
veterán
válasz bodorjanos #318233 üzenetére
Hivatalos szervizbe vidd, pl. Carecenter. [link]
Nekem is lassabban tolt az extrem meleg miatt mostanaban.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #318233 üzenetére
Normális, hogy 80% felett lassul a töltés. Emiatt ne aggódj.
Csereérettség (a gyártó leírása alapján) a kapacitás 79 százalékára lépve aktuális, ezt az iPhone ki is írja az akkumulátor menüpont alatt.
Ha a napi használat során nem kell zavaróan gyakran töltened, akkor még nem érdemes cserében gondolkodni a 640-es ciklusszám miatt. -
félisten
válasz Zsolt,72 #318231 üzenetére
Jelenleg 5GB az alap OneDrive terulet.
A 15GB azoknak van akik regen regeltek, mivel azzal indult. 2015 novembereben jott a hir, hogy MS csokkenti 5-re, aztan volt akcio, hogy megtarthatod a 15GB-ot mint alap +15 GB camera roll bonuszt ha egy adott oldalon regeltel.
A dolog annyival van megbonyolitva, hogy ha van melle MS365 elofizud ami ad meg 1TB plusz tarat, de torlod, akkor visszaall alap 5GB-re es a camera bonust is elveszted.
-
félisten
-
Topikgazda
válasz szabonagyur #318239 üzenetére
Így volt, csak ennyire részletesen nem volt meg az emlék. A dátum is stimmel, akkoriban voltam igen elégedett Lumia-felhasználó. Nem 100%-ra mondom, de lehet összefüggés aközött, hogy könnyen megtanultam és kezeltem a Windows Phone-t és utána könnyen álltam át az iOS-re is. Közben volt Android is, de ez sem volt probléma a használatát illetően.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Zsolt,72 #318236 üzenetére
Köszi, megnyugtattál kicsit! Még ki kell ismernem a telefont és a merülési szokásait.
Alaphelyzetbe állítottam, visszaraktam a másik telóról a mentést. Gondolom egy pár napot még indexel és tökéletlenkedik és utána "nyugszik" le.
Remélem akkor a 90%-ot jól tippeli az ios és elleszek vele még egy darabig. -
sgeza
veterán
válasz szabonagyur #318239 üzenetére
Nem tűnik el. Nekem volt egy ideig onedrive előfizetésem, és a lemondása után visszaállt a 30 GB.
Fura lenne, ha ez megváltozott volna. Igen nagy genyaság lenne, hogy elveszik, amit egyszer már megkaptál.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabonagyur #318247 üzenetére
Hmm. Az én előfizetésem/lemondásom korábban volt, probléma nélkül maradt az eredeti 30GB.
Ha jól értem, neki sem veszett el, mert az előfizetés miatti bónusz tárhelyet érinti az, hogy lemondás után már nem érhető el. [kép]
Viszont ez itt masszív OFF, úgyhogy inkább befejezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest