Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz havri1 #316250 üzenetére
Ott van az, hogy meg van osztva vele az én icloudom. Tárhely méretet nem ír meg azt sem hogy mostantól oda menti a képeket videókat. Na mindegy pár nap múlva ránézek azt kiderül. De lőttem pár képet és nálam azt jelzi, hogy nem használja . Majd később csinálok egy hosszú videót és este ránézek mit mutat.
Amúgy 200 GB-os csomag után egyből a 2 TB-os csomag van [kép]?
Nem volt itt régebb 500 vagy 600 GB-os?[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz Micsurin #316242 üzenetére
Rendelkezned kell olyan BIN-es Bankkártyával amelyik országban megkötöd az AppleCare+. Az Apple ID pedig lehet Magyar is. Pl. Németország https://checkcoverage.apple.com/?locale=de_DE
Telefonon a Support App-on is meg lehet kötni de akkor a (Support app) régióját át kell állítani a megfelelő országra.[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Imi1981 #316249 üzenetére
Pedig jónak kellene lennie. Látszik, hogy van családi megosztás (ő nem lehet a megosztó, mert az 5gb-os csomagot nem lehet megosztani), és ott, ahol az 5gb-ot írja, ott kéne látszódnia a nagyobb csomagnak. Most néztem meg itthon a családi megosztáshoz kapcsolódó egyik telefont, és ott jelenne meg. Nem értem. Egy icloud ki/bejelentkezés volt már a feleséged telefonján?
-
Micsurin
nagyúr
Bigtax köszi szépen
Ehhez bármilyen frissen aktivált telo játszik pl 15 vagy 15 Pro?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Årpi
őstag
válasz koxkids #316257 üzenetére
Egy ideig oda tartozott a Revolut, de volt, akinél már nem ette meg azokat. Nekem szerencsém volt a 14 Pronál még, azóta pedig (UK) Paypalról vonja le a havi a 14 Pro és 15 Pro havidíjat, viszont az AirPodsnál már nem ette meg nekem sem a Revolut kártyámat, így nem tudtam megkötni, mert ott nincs havidíjas lehetőség.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Micsurin
nagyúr
USA modell itthon, hogy gond nélkül venne jelet? Lehet kintről olcsóbb lenne amikor jön haza nyáron ismerős. Gari úgyis adott az 1 évvel...
...azt hiszem azt is tudom honnan lesz Care+
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Årpi
őstag
válasz Micsurin #316263 üzenetére
Amúgy igen, az amcsi beszerzés & AC+ jó kombó lehet Ismerős hasonlóan csinálta japán iPaddel. Papíron nincs sok negatívum sem, minden csatornát ismer az USA iPhone is. Egyedül a fizikai SIM hiánya róható fel hátrányként szerintem.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Micsurin
nagyúr
Telenyomoros vagyok, most is eSim-el megy a Mini.
AC+ az egy összegben megy ilyenkor vagy havi részlet? Mert az 1 év gari ellenére is az AC+-al viszont megérné elhozni USA-ból haza pl akár csak a 15-öt. AC+-al lenne annyi mint itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz lugosi #316261 üzenetére
Újra felszabadult a feleségem iPhone-ja és én voltam béna! Rámentem az ő icoudjára ahol az 5 GB-ot mutatta és ott lehetett átváltani családi használatra. Most már 200 GB-ot mutat neki is. Szóval minden rendben.
Már csak az a kérdés hogy kettőnknek is elég lesz e a 200 GB. Nekem simán elég lenne de ő rengeteget fényképezi a munkáit. Nincs lehetőség 200 GB fölött csak 2 TB-ra? Ez hatalmas ugrás tárhelyben de árban is. Annyit azért nem fizetnék.
-
-
Micsurin
nagyúr
Köszi Szerintem skippelem akkor a Prot tényleg csak az AI miatt nem hiszem megérné... ellenben a céges 15 mem managementje és akkuideje megvett kilóra a 13 Minivel szemben.
A kéknek festett a kerete? Vagy natúr alu? Textúrára ugyanígy matt mint a fekete? Képeken kicsit fényesebbnek hat.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Gmailből előzmény e-mail címet hogy lehet torolni? Rendre feldobja első találatra
-
-
nagyúr
válasz Imi1981 #316270 üzenetére
Nekem 200 GB-os tárhely van és van mellette Apple One (Apple TV, Apple Music, iCloud), amihez további 50 GB tárhelyet adnak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
őstag
válasz burgatshow #316276 üzenetére
Amugy nem opció hogy iCloud helyett például OneDrive legyen használva a szinkronizálásra? Vagy az nem tud úgy beépülni a rendszerbe mint az iCloud? (Több eszköz, stb)
-
burgatshow
veterán
válasz Zsolt,72 #316279 üzenetére
A kérdés szerintem inkább az volt, hogy iCloud helyett a OneDrive-ot használná mindenre is. Erre viszont a válasz az, hogy nem. Rendszer szinten nem tudod kikerülni az iCloud-ot, max. kikapcsolni, de akkor bizonyos dolgok mentése nem lehetséges, valamint az erre felkészített alkalmazások sem tudnak mentést csinálni.
-
Topikgazda
válasz burgatshow #316280 üzenetére
Persze, ez így igaz, magának az iPhone biztonsági mentésének szükséges az iCloud, ott nem tudod kikerülni. Minden másra ott a OneDrive, úgy kerek, ahogy kiegészítetted a posztomat.
Nekem úgy jött le, hogy a bizt. mentésen kívül jó-e mindenre, lehet, nem jól értem. -
burgatshow
veterán
válasz Zsolt,72 #316281 üzenetére
A több eszközből sejtettem, hogy nem csak mint Cloud File Storage akarja használni.
Persze, névjegyeket, naptárat meg emlékeztetőket tudhat a bekötött fiókból (Google, Hotmail, Exchange, vagy bármi ami erre alkalmas), de pl. a Health, HomeKit, Messages on iCloud, eszköz mentés stb. nem, azokat csak iCloud-on tudod.
Így kerek valóban. -
őstag
válasz burgatshow #316282 üzenetére
Bocsánat hogy rosszul fogalmaztam Nekem jelenleg 200GB iCloud van használva, és van 1TB OneDrive is. Nem akarom kiváltani teljesen az iCloud-t, csak szeretném jobban kihasználni a OneDrive-t, ha már fizetem az Office miatt Több eszköz arra irányult hogy van pl iPad-em, úgy használva a fotókat hogy nem tárolom az eszközön, ha kell lehúzza felhőből, na gondolom ez OneDrive esetén nem ilyen könnyen működik. Beépített Fotók app ezt lekezeli?
-
sgeza
veterán
válasz bigdady #316274 üzenetére
A Google névjegyek esetén (bár ezt lehet, hogy a gmail beállításai között találod) van egy beállítás, miszerint a válasz üzeneteid címzettjeit automatikusan vegye fel az egyéb névjegyek közé. Vélhetően innen ajánlja be. Ezt a funkciót egyrészt ki tudod kapcsolni, másrészt tudod törölni a már felvett névjegyeket a Google címtár egyéb névjegyei közül. Ezt célszerű inkább pc-n, böngészőből végezni, ott jobban látsz mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Most olvasom a 15 Pro kerete is PVD bevonatos?
Gyakorlatilag akkor nincs is 15/15 Pro-ból nem festett? Gondolom akkor a 15-ből a fehér/kék is PVD bevont ugye?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
burgatshow
veterán
válasz koxkids #316283 üzenetére
A fotós téma úgy működhet, hogy bár a gyári Photos nem tud más forrást csak az eszközt magát ill. az iCloud-ot, de pl. nekem a Synology Photos van így, hogy minden eszköz oda ment (így akár az eszközről törölhető is a fénykép mentés után), de a Synology Photos appban mindent látok, akár másik eszközön is.
Szerintem így a OneDrive is tud működni.
-
-
Topikgazda
válasz burgatshow #316286 üzenetére
(így akár az eszközről törölhető is a fénykép mentés után), de a Synology Photos appban mindent látok, akár másik eszközön is.
Szerintem így a OneDrive is tud működni.
Yep. Így használom én is. -
Micsurin
nagyúr
válasz Zsolt,72 #316287 üzenetére
Na bakker. De wait mi a fehér is? Régen azok nem mindig natúrok voltak?
gretzky77 Csak akkor rakom tokba ha kilépek itthonról. A 12-öm pergett a 13-on semmi de most erősen agyaltam jó lenne egy natúr. A fólia jó ötlet de ott meg elveszted a fémes érintést.
burgatshow elvileg a natúr sem natúr. Most néztem pár videót direktben rákeresve ez tényleg kezelt színezett felület...
[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
válasz Micsurin #316292 üzenetére
A legkarcállóbb bevonatot a 13 Pro szérián (és iPhoneokon belül) az arany modell kapta, HiPIMS (High Power Impulse Magnetron Sputtering) eljárással. Sokkal karcállóbb, mint a PVD bevonat. Tanúsítom, mert arany 13 Prom van, két éve. Karcmentes.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok!
2019-ben vásároltam a Vodafone-nál egy Iphone 11 Pro Max készüléket. Amit pár hónappal később az icentre cserélt, mert olyan hibája volt. Most szeretném függetleníteni, de a Vodafone elhajt, hogy keressem az Apple-t, mert így nem egyezik a készülékem IMEI száma azzal, ami az ő rendszerükben van. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a megoldás?
Köszönöm előre is,
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
blakey
titán
válasz Sukta 95 #316294 üzenetére
Ha az iCentre cserélt, akkor független, nem? Őket kérdezd.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Lehet, hogy buta kérdés, de az iOS-ben hogy lehet beállítani feltételes hívásátirányítást? Céges telót szeretném átirányítani sajátra, de a menüben csak egy elég egyszerű panel fogad, ahol ki-/bekapcsolásra van csak opció. (Iphone 12, iOS 17.5.1, Yettel SIM).
(Találtam egy ilyet, ezekkel a kódokkal működik?)B.Cs.
-
Topikgazda
válasz bollokcs80 #316297 üzenetére
Szerintem érdemes próbát tenned vele. Most lekérdeztem a saját átirányításom állapotát a *#62# kóddal és eredményes volt [kép]
Jó eséllyel a BE/KI kapcsolás is működik, ha a lekérdezés működött.
-
captainnemo
aktív tag
Felmerült mégiscsak a fotók icloud-ba tárolása a google helyett, mivel az apple tv készülékre elérhető google fotókat elérő képnézegető eléggé bugos, de persze a tvos sajátja jól működik. A legnagyobb problémám az, ha szinkronizáció be van kapcsolva a telefonon, mindenképpen ott is megmaradnak a képek, vagy annak butított változata. Nincs olyan lehetőség, hogy az ios fotók alkalmazásban lássam a képeket az icoud-ból, de a telefonon pedig ne legyen semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.