Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz #33846528 #31229 üzenetére

    más a lag, és más a sebesség....keveritek legtöbben.
    Nem mondtam, hogy android nem laggol (iphone is, csak sokkal kevésbé és ritkábban).
    Sebességben csak az I5 nyomja el az android 100ezeres telefonjait (a drágább androidosokkal meg pariban van), de más szempontból meg jobb az iphone, és összességében jelenleg ezt szeretem leginkább használni.
    Gondolom nem próbáltad még a nexus4 -et sem (ausztriában lehet a legközelebb kapni hivatalos garival függetlenül) Itthon telenornál kártyásan megkapod 2 év garival(és független a készülék, így bármilyen szolgáltató sim kártyáját használhatod vele) olcsóbban mintha 4S -t vennél (ami ráadásul már csak különböző webshopokban, vagy néhány üzlettel rendelkező GSM boltban kapható), és a nexus4 -en nem kell még a lag-tól sem igazán szenvedni. Brutál hardver kell ehhez ? Nekem nem számít ha nem adják drágábban mint iphone-t (olcsóbban adják ;) ).
    Miért nem azt használom? Két ok miatt: nekem már kényelmetlenül nagy (volt kettő is hátha mégis megszokom), és kamerában gyengébb mint iphone 4S, vagy I5, de sebességben nem, ráadásul stabil is.
    Ja.. van egy harmadik ok: most épp unom az androidot, de idővel IOS-t is újra fogom.

    Nem vagyok egyik rendszer mellett sem, csak a téveszméket próbálom kicsit eloszlatni ... ha nem használtad nem tudhatod.

    Egyik telefon sem csoda ma már, az ipone sem, és a full HD-s batár most érkező androidosok sem. Ízlés kérdése mit használsz nagy áldozatokat egyik esetén sem kell hozni, max más problémákba ütközöl egyiknél és másiknál.

    (#31231) Pastika:
    Nem tapasztaltam még, igaz 6.1-en vagyok, de más sem írt hasonlót aki már 6.1.2 -őn van.
    Lehet sim hiba is, vagy egyedi készülék probléma....hacsak valami nincs beállításokban elállítva (esetleg átirányítás bekapcsolva egy nem élő számra...de ez csak abszurd találgatás)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák