Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz lugosi #293015 üzenetére

    Több millió app esetében elkerülhetetlen ezer rossz. (Én már azt se értem mi szükség van több millió appra mindkét áruházban.) Hiába van automatizálva és jóváhagyási folyamat, viszonylag könnyen be lehet jutni az áruházakba kamu, lehúzós appokkal is, mert kezelhetetlen mennyiség már. Ezért mindig usertől függ figyelni kell valójában mit is tölt le.
    Most volt, hogy USA-ban megjelent Zuckerberg Twitter riválisa a Threads, egy Instagram társ app. EU-ban nem jelent meg egyelőre hivatalosan adatvédelmi okokból, mégis mindkét áruházban megjelentek a copycat kamu appok olyan névvel (Threads for Insta, Threads by Instagram) és hasonló logóval, hogy mezei usert megtévesztheti. Egy nap alatt eltávolították és mondhatni csak X ezer töltötte le, de akkor is egyáltalán hogyan kerülhet fel ugyanolyan névvel és logóval, hogy juthat fel chart listákra egy ennyire nyilvánvalóan kamu? Amikor a tech oldalak hetek óta a Musk-Zuckerberg cicaharcról cikkeznek. És ekkor sem a cégek vették észre maguktól, hanem fejlesztők jelentették. [link]

    #293028
    A sláger most a kamu üzenetben kamu bank vagy foxpost linken add meg a bankkártya adataid. És a klasszikus ijesztgetős módszer, hogy feltörtek de ők segítenek csak telepítsd a számítógépedre az Anydesket és adj hozzáférést.

Új hozzászólás Aktív témák